snart flyttar jag!

snart flyttar jag!

Jag bloggar inte längre för spotlife men ligger fortfarande kvar på deras bloggverktyg vilket resulterar i att deras reklam fortfarande ligger kvar! Jag känner inte för att ha min blogg liggandes hos Spotlife då jag tyvärr är besviken på själva företaget (kändes som dem lovade mycket men inget hände) så jag kommer flytta min blogg (kommer ha samma adress!) till eget webbhotell inom en snar framtid :)

Mumari är världens ängel och ska hjälpa mig med en design då jag inte kan hantera WordPress (hoppas jag lär mig framöver) och Mortfiles kommer hjälpa mig med bloggflytten så förhoppningsvis kommer hela mitt arkiv följa med! :)

Bilden ovan som Anders har tagit på mig kommer följa med till min nya header :) Längre fram kommer jag ta nya modellbilder och då kanske ett headerbyte blir aktuellt ;)

Så om cirka 24(?) timmar ser nog min blogg lite annorlunda ut men jag hoppas att ni kommer följa mig i alla fall ;)

21 svar på ”snart flyttar jag!

  1. Klart att vi följer med!
    Vad spännande, och skönt att få ”bli av med” spotlife när du är så besviken på dem. Lycka till med ”flytten” nu då. :)

  2. Så du ska också flytta? Jag funderar på det också! Vet dock inte hur jag gör. Känns onödigt att betala 600 kronor (per år) för att ha en blogg.. så seriös är inte jag.. men vet heller inget bättre alternativ. Svårt!!

    svar: Tack så jättemycket!

  3. Svar: Jag trivs alldeles utmärkt med min nya blogg!! Eftersom Spotlife använder sig av wordpress, så känner man igen det mesta. Men det är klart att det är mycket att sätta sig in i. Det är dock inget besvär utan bara ett nöje. Det finns många bra funktioner med wordpress. WordPress is da shit!

    Klokt val av dig att välja Mortfiles och wordpress. Mumari är dessutom väldigt duktig på att designa bloggar. Du kommer inte ångra dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *