snart i bloggen: vinn 500kr på spa i göteborg!

snart i bloggen: vinn 500kr på spa i göteborg!

Jag har ganska nyss kommit hem från jobbet, segare än en sengångare just nu, och tänkte bara visa lite snabbt vad som är på gång i bloggen! jo mina läsare kommer få chansen att tävla om ett presentkort på 500kr hos Bodycare by linnea berglund som ligger på Vasagatan i Göteborg! Jag vet, nu snyftar nog ni som bor jättelångt från Göteborg men om inte annat kanske ni har någon kär vän som bor i Göteborg eller i närheten som ni vill ge ett presentkort? Riktigt fin vinst i alla fall och JAG gråter lite över att BodycarebyLB inte ligger i Älvdalen istället…hehe ;)

Anledningen till att jag inte lägger upp den nu är för att jag måste äta och hinna koppla av lite efter en heldag på jobbet! Trött är en vag beskrivning av mig själv just nu..

5 svar på ”snart i bloggen: vinn 500kr på spa i göteborg!

 1. Cecilia, när du började makeup utbildningen i Blg, hade du någon erfarenhet alls då eller var det bara ett intresse!? Jag har funderat på den där utbildningen så jäkla länge nu och vet inte egentligen vad det är som stopar mig då jag tycker det är sjukt roligt med smink. JA blir bara mer och mer intressera av det och köper hem alldeles för mycket smink haha.

  Känns lite svårt också eftersom jag har jobb, ensam mamma och ska hinna plugga samtidigt så det är verkligen ett stort beslut FAST det är ju bara i 11 veckor så det går ju om man verligen vill.

  Hur tyckte du att utbildningen var? Har du fått mycket jobb efteråt? Eller ja just ja, jobbar inte du i GBG nu med det? Ja menar du jobbade ju också i matbutik som jag gör nu innan du började med det här, hur känns det? Är du glad att du gick utbildningen? Måste ju vara en stor förändring iaf.

  Fan jag har sån sjuk beslutsångest men hoppas du kanske kan hjälpa mig med lite svar på alla mina frågar jag överröste dig med=)

  Ha det bäst, kram kram

 2. sv: Hugg nästa lediga platser ;) (eller när du är ledig kanske..) :)

  Vilken niice tävling, ska till hennes salong imorgon, ska bli spännande med nytt :D

 3. Vad roligt att du ville vara med i min Lancome-tävling!
  Under Måndagen kommer vinnnaren läggas ut på min blogg,missa inte att kika i och se om det blev just DU;)!
  Jag kommer även starta en Essie-tävling så missa inte! Ny vecka och nya möljligheter…:)

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *