So Totally Clean Sensitive Formula från Formula 10.0.6.

So Totally Clean Sensitive Formula från Formula 10.0.6.

Om produkten: Denna från Formula 10.0.6 har jag fått som pressutskick och ser framemot att börja testa! Detta ska vara en skonsam, alkohol-fri rengörare och toner som ska ge ett uppfriskande, rent och fantastiskt mjukt resultat.

Ingrediensen gurka är uppmärksammad för att ha en kylande effekt och rengörande krafter, medan det lugnande sjögräset hjälper till att bibehålla hudens naturliga fukthalt och motverka akne. Sist men inte minst återfinns kamomill för att reducera oljighet och blemmor tack vare dess essentiella oljor.

Denna ska användas både morgon och kväll för bästa resultat. Använd produkten på en bomullspad och torka över ansiktet och nacken. Denna behöver man inte skölja av.

Kostar 99sek för 200ml och finns på Åhlens och Kicks!

Vad tror ni om denna? Den luktar väldigt gott, längre har jag inte kommit med produkten ännu men den börjar användas idag ;)

 

4 svar på ”So Totally Clean Sensitive Formula från Formula 10.0.6.

  1. Jag tycker att den är helt okej. Använde den flitigt tills jag upptäckte micellärt vatten och gick över till det istället då jag kan använda det till att ta bort ögonmakeup med också :)

  2. Låter spännande, har du nån INCI på den? Jag vill inte ha en massa dimeticone och dyl i mitt ansikte. Men jag får leta upp det själv annars,för den lät bra.

    1. Svar till Anki: Jag hittar den inte online men jag ser inget på flaskan om just dimeticone i alla fall. Försökte googla så jag skulle se INCI bättre men hittade tyvärr inget? :/ Du kanske googlar bättre än mig…haha :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *