Sovplats i Sthlm.

Sovplats i Sthlm.


Bild från limmon innan Blog Awards.

30 Januari till 1 Februari är planen att jag ska befinna mig i Stockholm för att under fredagen gå ut och ta en bloggdrink och på Lördagen gå på Tess födelsedagsfest! :) Det kluriga är dock sovplats. Vem ska jag våldgästa denna gången? Stackars mina vänner alltså…haha :) Hade velat bo hos R men eftersom hennes storebror begravs imorgon så känns det inte riktigt som det är läge att fråga om jag får våldgästa :( <3

Ska höra med Mithan men han bor så långt från stan så jag kommer väl inte våga åka hem ensam, haha ;) Varför har jag inte en lägenhet i Sthlm för?!?! :) Jag bara undrar…haha ;)

16 reaktioner till “Sovplats i Sthlm.

 1. Ne jag har inte heller beställt något än, men jag har inte riktigt kunnat bestämma mig… Men det e ju klart, ska man beställa något där ifrån så ska man ju nästan ta månadens ängel så att man gör något bra på samma gång!

  Hoppas att du hittar någonstans att sova! =) Hade jag haft lägenhet i sthlm hade du fått kika förbi hos mig =)

  Hoppas du får en härlig dag!

 2. Haha nej jag vill heller inte veta min vikt, tro mig! :P Men det känns som ett bra sätt, även om det går sakta neråt så känns det fortare än att bara se på kläderna.

 3. Ett poäng till dig ;)

  Jag ska tyvärr till en kompis i Uppsala den helgen, som har födelsedagsfest den 31, samma dag som Tess fest…så jag kan inte komma (har fått inbjudan)…och kan inte heller låna ut sovplats…tyvärr…:(

  Pussen!

 4. på fredagen ska jag på inflyttningsfest,men du kan få nycklar ju.

  Sen på söndagen runt 11 på morgonen bär d av till istanbul.

  blir du kvar tills på eftermiddagen e d bara att du slänger ner nycklarna i brevlådan. haha

  du kan ju ha d som en plan b om du inte hittar något annat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge