Sponsrat inlägg: Mitt intryck än så länge av Philips Lumea Precision Plus SC2008 IPL laser för hårborttagning!

Sponsrat inlägg: Mitt intryck än så länge av Philips Lumea Precision Plus SC2008 IPL laser för hårborttagning!

Jag tänkte jag skulle nämna lite vad jag tycker om Philips Lumea Precision Plus SC2008 IPL laser för hårborttagning än så länge! (tidigare inlägg hittar ni här) Och jag har främst använt Philips Lumea Precision på underbenen, under armarna och bikinilinjen.

Egentligen skulle jag gjort behandlingen igår men eftersom mamma fyllde år och jag kom hem senare än planerat så fick det bli att jag gjorde behandlingen nu på kvällskvisten! Områdena som ska behandlas ska rakas innan (epilera/vaxa fungerar också bra men det gör ju ont så jag håller mig till rakhyvel, hehe) och jag vet att jag rakade benen för ett tag sedan men mitt dåliga minne minns inte när (inte bra!) men det jag reagerade på ikväll var att mitt hår på benen inte alls växer ut lika snabbt längre! Ni vet det där stubbet man får efter bara någon dag? Det får jag inte längre! Men det syns att jag har någon liten ”slinga” här och där som jag antagligen missat vid något behandlingstillfälle då det växt fortare!

Det är antagligen därför som Philips själva tipsar i manualen att man kan ta en ljus kajal (absolut inte mörk) och rita upp sektioner på benen för att inte missa någonstans. Något jag kanske faktiskt borde ha gjort eftersom jag tydligen inte alls lyckats gå överallt som jag själv trott att jag gjort vid behandlingarna! Hm ;)

_MG_9337

När jag kikade vilken ljusintensitet jag skulle ha så hamnade jag på 4-5 men körde dom 2 första gångerna på 4:an och nu var jag modig och körde på 5:an ;) Ljus hy = högre ljusintensitet nämligen och jag är ju inte direkt känd för min brunbrända kropp ;) Har man mörkare hy så ska  ljusintensitet vara lägre!

philips

Även om Philips Lumea Precision Plus SC2008 är sladdlös (den laddas med sladd såklart dock) så kan det känns lite problematiskt ibland att komma åt överallt på benen (som jag trodde skulle vara lättaste området) men både bikinilinjen och armhålan fungerar hur bra som helst! På baksidan av Philips Lumea Precision så sitter en lampa och det är när den lyser som man ska ”trycka av” så har man kontakt med hudytan! Lyser inte lampan så har man helt enkelt för dålig kontakt med hudytan och man kan få lov vinkla om Philips Lumea Precision för bättre kontakt! Något jag fick in snitsen ganska snabbt på men runt knäna/fotknölarna är det lite knepigare då man använder det stora munstycket till benen främst så här kan det vara bra att använda ett av dom mindre som följer med!

Rekommenderat pris på Philips Lumea Precision Plus SC2008 är 5499 SEK. Philips Lumea Precision finns att köpa bland annat på NK, Ellos, Elgiganten, SIBA, tretti.sewebhallen.se.

Jag återkommer med en mer utförlig recension så fort jag testat Philips Lumea Precision Plus igen! Jag känner att jag behöver ha bättre koll på hur lång tid det tar egentligen innan håret växer ut på just mig igen!

Detta är ett sponsrat inlägg som jag har fått ersättning för för att garantera detta inlägg. 
Självklart är detta inget som kommer påverka min framtida recension av Philips Lumea Precision Plus SC2008!

 

4 svar på ”Sponsrat inlägg: Mitt intryck än så länge av Philips Lumea Precision Plus SC2008 IPL laser för hårborttagning!

  1. Vad härligt att det verkar fungera :D Jag har en sådan men inte samma märke och vill verkligen ta och prova den :)

    1. Ja, fungerar inte den du har? Verkar ge bäst resultat på benen åt mig än så länge men jag hoppas den ska ge resultat på övriga delar också ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *