Stockholm tur & retur.

Stockholm tur & retur.

Anders kom med förslaget igår att jag kan ju följa honom till Stockholm över dagen så följer han med mig hem till Älvdalen sen igen och åker hem i veckan istället. Gärna för mig! Då får jag sällskap några dagar till så det är jag bara glad för. Dock är jag allmänt trött just nu samt att jag har PMS o känner mig allmänt deppig. Halleluja och grattis till Anders liksom med tanke på det trevliga sällskapet han kommer ha med sig.

Förhoppningsvis så hinner jag kanske in på Gina någonstans och kolla efter spetstoppen som nyligen har kommit ut i butik. VIll så gärna ha en att ha under mina "lilla svarta" som jag har här hemma.

Nej, vi måste väl åka nu så vi kommer fram någon gång. Får se om jag lyckas blogga något under dagen eller om jag återkommer ikväll! :) Jag som hade tänkt lägga upp en till tävling och allt men det får vänta! ;)

Hoppas ni har en bra lördag allihopa! :D

27 svar på ”Stockholm tur & retur.

 1. Hej stumpan!

  Älskar verkligen den där bilden på dig. Den är så mäktig på nå sätt =)

  Mjo han är ju det. Förlovad alltså men vi har snackat om det och han är inte säker på vad han vill med henne nu när han har träffat mig..

  Hur mår du? Taskigt att de inte ens fråga dig om du ville haka på till Bali om ni ändå hade snackat om det..

 2. Hej jag har en tävling på min blogg. Och det är veckans blogg och du är nominerad. Hehe ville bara att du skulle veta det.

 3. Vad jag skulle göra? Sist jag var där så vandrade jag en massa. Sen kan man ju fiska också =P Och fota. Sen finns det väl nån form av systembolag misstänker jag. Och nån krog =P Det är ju bara att välja o vraka =D

 4. Sötis! Du som är ett fan av Wedding dash, kolla in bloggen ;) Kunde inte låta bli att tänka på digh och WD när jag såg det spelet :) Hoppas att din dag i Sthlm har varit bäst! Puss

 5. gud vad länge sen jag var här o kollade! jag har så mkt på gång att ja inte hinner kika runt alls.. :/

  vet du jag drömde om dig i veckan, sjukt. bloggvärlden är skum!

  sen tror jag att jag har sett dig i en tidning, NU-tidningen tror jag, i en annons för kurs i antingen smink el frisör. kan det stämma? snyggt iaf?

 6. Hej! Givetvis så är det okej om du skriver vart bilden kommer ifrån=) Tack för att du frågade först det är så många som bara tar bilder och lägger upp de som sina egna… Ha en fortsatt bra söndag!

  Kram Therese

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *