Stolen.

Stolen.

Kommer ni ihåg när jag vari Göteborg och min bil bestämde sig för att gå sönder? Om inte så tar jag det lite snabbt ;) Jag, Anders & Makeupartisten Josefin skulle plåta en heldag. Och medan Josefin sminkade och fixade mitt hår så åkte Anders iväg i min bil för att hämta en blixt han skulle låna. Men när Anders är på väg tillbaka till oss så tvärdör min bil. Mycket tid gick åt till att försöka få igång min bil men vi gjorde inte så stora framsteg direkt ;)

Det slutade med att våran heldag med plåtning havererade totalt. Och eftersom vi inte tog oss till den tänka platsen vi skulle fota vid så gick vi runt i området där bilden dött för att hitta något nytt ställe. Jag hade ju ändå första sminkningen och ombytet på mig så vi kunde ju lika gärna fota det i alla fall :)

Vi traskade upp på en liten kulle och Josefin gick till ett hus i närheten och lånade en stol bara sådär ;) Vi hade även publik av några små barn som var väldigt nyfikna ;)

Här är en av bilderna från den dagen! ;) Vad tycker ni? Själv är jag jättenöjd!

30 svar på ”Stolen.

  1. Snacka om att göra det bästa av situationen! Bilden är jätte bra! Vart skulle ni ha plåtat egentligen?

  2. helsnygg bild, det är alltid spännande när man gör impulsiva saker sådär!
    dock undrar jag om bilden skulle bli snyggare om du var svartvit och resten i färg… kunde nog bli läckert! :)

  3. Wow…supermodellen Cecilia har lyckats IGEN!…Detta var en 10 poängare bild tycker jag. Så snygg!

  4. riktigt fina bilder, den här var jätte härlig och mysig på nått sätt..Jag skulle behövt svar på en fråga ingen verkar orka svara på och undrar om du kan, jag undrar helt enkelt hur man lägger upp reklam på sin sida? älltså hur man får in dom där bannersen../tack på förhand
    Kram miaa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *