Stor del av min hudvårdsrutin – Karin Herzog.

Stor del av min hudvårdsrutin – Karin Herzog.

Jag brukar få frågor i bloggen om vilka hudvårdsprodukter jag använder då ni verkar tycka att jag har väldigt fin hy, tackar tackar! ;) När min hy var som bäst så använde jag enbart produkter från Karin Herzog och jag känner att jag vill börja med det igen! Just nu har dom ett erbjudande köp 3 men betala för 2 som jag tänkte passa på att använda.

Jag har väl aldrig haft jättedålig hy men av att enbart börja använda Oxygen Camomille Cream – 1% så märkte jag hur mina porer blev mindre. Nu har den varit slut sedan ett tag tillbaka och jag har passat på att testa lite andra produkter (visserligen hittat två nya favoriter som jag kan ta upp i egna inlägg) men mycket har varit blähä produkter som varken gör till eller ifrån på min hy egentligen. Och nu när jag lyckats bli hela 27(!!) så blir jag bara mer mån om att ta hand om min hy då jag helst försöker undvika att åldras snabbare än vad jag kanske bör ;) haha! Sen känns det ju bättre med fin hy då jag ofta lägger upp bilder på mitt eget ansikte och då får ni ju se mina ”skavanker” väldigt ofta när jag visar före/efter bilder :P

Jag ska helt klart klicka hem Professional Cleansing Cream & Oxygen Camomille Cream men funderar fortfarande på den tredje. Mild Scrub & Tonic lotion har jag fortfarande kvar. En ny Essential Mask kanske? Har mailat Karin Herzog för tips på vad som kanske kan passa att testa :) Dom svarar alltid snällt på mail när man ställer jobbiga frågor ;)

Jag har inte recenserat alla dessa produkterna ännu. Kanske borde ta mig i kragen och göra det :)

5 svar på ”Stor del av min hudvårdsrutin – Karin Herzog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *