strömavbrott.

strömavbrott.

Idag efter jobbet så hade jag & Maria att göra ett besök på stranden om vädret tillät det men självklart så blev det åska, spöregn och blixtrar till tusen! Det blev till och med strömavbrott någon timme eller två! Ungarna målade X antal teckningar, vi mumsade i oss sallad och spelade spel i mörkret! haha ;)

8 svar på ”strömavbrott.

 1. Titta, lilltösen gör inte sin tokiga min på bilden :) Marias barn ser så goa ut!

  26-31:a juli är jag uppe i Gopshus (visserligen nu i helgen också, men då är det släktträff) och ska inte inte göra ett jota, bara vara. Är du ledig? Ska vi leka? :) Vi måste åka till Mora och äta tacosallad iaf :P PUSS

 2. Hej,

  Jag jobbar pa Advokatbyra som utbildare och utvecklare, trivs toppenbra men Liverpool ar lite for stort for mig som ar en norrlandstjej egentligen =)
  Ser ut som att ni hade trevligt pa resan! =)

 3. men åh, vi här i eskilstuna har gått och väntat på ovädret. men icke – vi fick inget.
  Lite regn hade suttit fint här då det typ brinner i varenda buske här i krokarna.

 4. Haha, jäklar vilket tur du hade då! :)

  Skönt att ni fått lite oväder, om man får säga så. Här har det varit 30-35 grader varje dag och jag håller på att dö rent ut sagt :/

 5. hemsk kräftfärg på mej där då *döör* men barnen är ju söta ;) ja nu vill jag då inte ha nå mer åska & blixt :S Tur du va här så man slapp va lika skraj. Har lånat en lap top med Ante nu.. Bra men kan ej ladda in bilder än & har nog inget msn ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *