Recension: Sugar Rush & Crazy Bruise från Kicks Make up.

Recension: Sugar Rush & Crazy Bruise från Kicks Make up.

Om Kicks Eye Colour: Puderskuggor med hög koncentration av pigment som är extremt hållbara. De är lätta att blanda och bättra på. Färgen blir jämn och skimrande med ett långvarigt och hållbart resultat. Kommer i 27 färger i både matta och skimriga nyanser för professionellt intensiva ögon eller en naturlig vardagsmakeup.

• Lägger sig ej i veck på ögonlocket, extremt mjuk och sammetslen lätt konsistens
• Lätt och byggbar textur
• Berikad med E- och C-vitamin som motverkar ett för tidigt åldrande
• Fri från parfym och parabener

Min åsikt om Eye Colour: Jag blev riktigt förvånad över vilket bra pigment dessa skuggor har! Älskar när jag tror att en produkt inte ska vara något vidare och totalt motbevisar mig! På handen ovan så har jag inget underlag utan har swatchat direkt på huden och i sminkningen som ni kan se här så har jag ingen primer under skuggorna! Riktigt bra pigment med andra ord!

Jag hade inga problem alls med att applicera skuggorna utan dom var väldigt lättarbetade och smidiga att applicera. Väldigt skön konsistens på dessa skuggor.

Jag blev dessutom väldigt förvånad över hållbarheten utan primer. Skuggorna la sig nämligen inte i veck under testdagen. Jag var ledig den dagen men gjorde ju ändå saker och trodde faktiskt dom skulle lägga sig i veck men icke! Så även hållbarheten känns godkänd på dessa skuggor!

Det jag dock tycker är negativt (precis som med concealern) är att priset för en skugga på 1,5g känns en aning högt med sina 89kr. Lily Lolo skuggor på 2,5g finns för 99kr styck, Wet n Wild på 3,5g för 69kr och Make Up Store skuggorna som ligger på 3,5g för 140kr.

Så återigen så känns det som att Kicks egna makeup gärna hade fått vara lite billigare! Dessa två skuggor är dock två nyblivna favoriter så jag kan helt klart tänka mig att titta lite närmare på dom andra nyanserna när jag befinner mig i en kicks butik!
Pris: 89kr styck med ett innehåll på 1,5g
Finns att köpa här: Kicks.se
Köpa igen? Ja det kan jag tänka mig, finns ju 25 nyanser till i dagsläget att titta närmare på! ;)
Betyg: 4,5/5 – hade varit en 5 poängare om man fått mer produkt för pengarna!

Follow on Bloglovin

2 svar på ”Recension: Sugar Rush & Crazy Bruise från Kicks Make up.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *