Sunsilk Vibrant Colour Protection.

Sunsilk Vibrant Colour Protection.

Sedan jag blev rödhårig så har jag bytt ut lite hårprodukter då jag vill försöka bevara färgen en längre tid. Först ut för att testat blev Sunsilk Vibrant Colour Protection! Röd är nog den hårfärgen som är svårast att behålla snygg och så fort man tvättar håret så ser man hur färgen bokstavligt talat rinner ur! Vattnet blir alltid färgat rött och efter att ha sett reklamen för Vibrant Colour Protection så ville jag såklart prova denna då dom i reklamfilmen som visats här i Sverige visar hur Sunsilk Colour Protection gör så vattnet inte blir färgat rött ;) Jag hittar inte igen reklamfilmen just nu men tror många av er sett den!

Vibrant Colour Protection är framtagen tillsammans med Rita Hazan – Colour expert.

Så här står det om produkten på sunsilk.se: ”Rita Hazan, en av världens mest eftertraktade hårkolorister, har tillsammans med Sunsilk Co-Creations utvecklat produktserien Vibrant Colour Protection. Seriens unika formula innehåller Amino shield-teknologi och UV-filter som hjälper till att bevara pigmenten och skydda färgat hår. Resultatet blir ett glänsande hår med ett resultat som håller längre.”

Jag har bara testat schampoot och balsamet i denna serien och tänkte skriva lite kort om vad jag har tyckt om dessa produkter! Båda schampot och balsamet har en svag och god doft, schampot har en svag rosa nyans medan balsamet är vitt. Mitt hår blir relativt lättborstat, får glans och känns mjukt efter användning och håret känns rent och fräscht och blir inte fett snabbare än vanligt.

Bra budget schampo och balsam med andra ord men mitt hår brukar gilla budgetmärken men denna gången var det ju faktiskt hur bra produkterna bevarar hårfärgen som var det intressanta för mig! ;)

Jag gillar Sunsilk Vibrant Colour Protection med tanke på att priset ligger på cirka 30kr, håret blir lätt att vårda efter användning MEN som vanligt så är det inte som i reklamfilmen när man använder produkten själv hemma ;) Jag vet inte riktigt hur länge Sunsilk menar att jag ska behöva använda denna hårvårdsserie innan mitt hår slutar ”blöda färg” som på reklamen! Schampot gör så det rinner rikligt med rött vatten och när jag sköljer ur balsamet så rinner det fortfarande vatten med en svag rosa nyans. Så schampot och balsamet gör i alla fall inte så håret slutar ”blöda” färg som det gör på reklamen vilket jag i och för sig inte hade räknat med då det är budgetprodukter. Jag upplever inte direkt att den röda färgen håller längre med detta schampo och balsam än vad det gör med något annat men produkterna gör det lättkammat, glansigt och fint men jag märker inte direkt av någon colour protection som gör dom värda att höja till skyarna. Ok budget produkter som jag kan tänka mig använda igen om plånboken inte vill lägga ut pengarna på något dyrare just då ;)

Någon med rött hår som testat dessa och upplever något annat? Jag tar nämligen för givet att ni som färgar håret brunt eller annan nyans inte upplever att färgen ”rinner” ur oavsett schampo och balsam för det gjorde aldrig jag som brunett.


6 svar på ”Sunsilk Vibrant Colour Protection.

 1. Jag hade röd lugg förut samt rött underhår, och jag använde den shampoot och balsamet. Samma sak hände för mig, färgen åkte ändå ut.
  Sen testade jag använda det längre, fortfarande likadant, men minskar lite.
  Men den ger mest glans och mjukhet till håret.

 2. Vet att min bästa vän har samma dilemma, hon är rödhårig. Eller färgar det rött dvs. :)

  Och tack! Jag älskar nya frippan. Älskar vitt. Jag är dock mörkrädd för att när jag duschar ska det bli gult. Haha. Ber varje gång jag går ur duschen att det inte ska ha blivit pippi. Tur att jag har silverschampoo OM det skulle inträffa. ^^

 3. kan tyvärr inte hålla med om svag doft. på mig luktar det sjukt starkt och det luktar på mig herrparfym.
  kan knappt använda det för jag får huvudvärk av doften annars tycker jag det var bra

  1. Va? Oj då! Jag som knappt tyckte det doftade nånting av dessa :) Så olika vi kan uppfatta saker och ting! :)

  1. Jo det är sant :) Men ändå..så stor skillnad ändå :) Förstår om du inte gillar doften om den doftar som herrparfym åt dig ;) hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *