Superstar – Deborah Lippmann.

Superstar – Deborah Lippmann.


Sitter på tåget till Stockholm just nu, har passerat Borlänge så det känns som jag snart är framme ;) haha! :D Har passat på att sminka mig på tåget, fotat lite produkter och såna saker så tiden har verkligen flygit förbi! Underbart!

Igår lackade jag naglarna med lacket Superstar från Deborah Lippmann! Ett glitterlack i en kopparnyans! Snyggare än vad jag hade förväntat mig faktiskt! Älskar att det innehåller så galet mycket glitter! Riktigt bra täckning redan vid ett lager (jag lägger oftast ganska tjocka lager på en gång av ren lathet hehe) och torkade snabbt gjorde det! Upplevde nästan att det torkade snabbare än Dark Side of the moon så jag måste nästan jämföra sen för att se om det kan vara så :)

Efter att ha testat detta glitterlacket från Deborah Lippmann så är jag mer säker än någonsin på att jag måste köpa nyansen Bad Romance till mig själv!! :)

Sminkan har också skrivit om detta lacket innan här.

6 svar på ”Superstar – Deborah Lippmann.

  1. Jag har varit sugen på Bad romance ett tag. Igår fick jag Razzle Dazzle i min glossybox och det ser oxå riktigt snyggt ut. Ska testas snart. Denna coppriga ton ser ju underbar ut den med :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *