Svar på era frågor del 1.

Svar på era frågor del 1.

Fotograf: Sebastian – Modell: Jag.

Vad roligt att jag fick ganska många frågor i min lilla frågestund :) Ska besvara några här & nu! :) Är inte din fråga besvarad i just detta inlägg så kommer det i nästa inlägg! ;)

HannahSthlmOtoligt vacker bild!:) Jag kan väl passa på att fråga..vad jobbar du med? Tror jag kan ha missat det..förutom modellandet då;)!
Svar: Jag jobbar extra i en matbutik här hemma i Älvdalen. Det är inte det jag vill jobba med framöver, men att hitta ett jobb är tyvärr inte det lättaste har jag upptäckt ;) Någon som har ett jobb åt mig i Stockholm / Göteborg så säg till ;) Det ska helst vara så pass mycket jobb så det täcker hyran! ;) Inga ströjobb..

LinnI föregående inlägg skrev du att du bott där i 11 månader. Vart bodde du innan och varför flyttade du:)?
Svar: Jag skrev att jag hade bott här 9 månader ;) Innan som bodde jag fyra mil söderut i en stad som heter Mora. Jag sa upp lägenheten till slut för jag kände att jag vantrivdes så otroligt mycket i min lägenhet samt i staden. Jag blev praktiskt taget mer och mer deprimerad av att enbart bo där. Älvdalen är ju mycket mindre än Mora och jag trivs väl inte riktigt här heller. Men det här är i alla fall "hemma".

Robin ^^ – När gjorde du din första foto session? :) jag tror jag stavade rätt nu haha :P
Svar: Jag tog ock kollade upp när jag gjorde min första session och det var någon gång i Maj 2005 :) Lääänge sen ;) Det var en tfp plåtning som jag & Maria var på hos en fotograf som heter Jenny som gick folkhögskola(?) i Borlänge.  Jenny fotade analogt (dvs hon kunde inte se bilderna i kameran som på en digitalkamera + att hon framkallade dem helt själv) Ni kan se två bilder HÄR ;) En sak är säker – jag har utvecklats! ;)

Catrin – Vilken utbildning har du sen tidigare? Vad gick du på gymnasiet? Urläcker bild by the way! ;)
Svar: Jag har gått på gymnasiet i Mora där jag läste på samhällsprogrammet. Efter gymnasiet så började jag på Lärarhögskolan i Falun. Men ju mer åren gick så kände jag väl egentligen att jag inte orkade med utbildningen och bröt till slut. Jag får se om jag orkar ta upp lärarutbildningen igen längre fram.

Johanna på SHOEBOXHmmm…. Hur länge har du jobbat som modell och hur började du med det? :)
Svar: Du kan titta på svaret jag gav "Robin" ;) Men mitt första jobb som modell gjorde jag för gulanstore.se någon gång under 2005. Men jag har inte jobbat så jättemycket som modell om jag ska vara ärlig. Går ni in HÄR så kan ni se min resume! Nu när jag har kommit med i en agentur så hoppas jag verkligen att dom kommer kunna förmedla jobb till mig. Men vi får se. Jag hoppas inte på något. Och får jag inga jobb så fortsätter jag som jag gör nu, fotar för att det är så sjukt kul. Jag blir ju trots allt jäkligt bra på bild ;) (oftast iaf – haha)

Johanna Varför är du så söt? :)
Svar: Haha skönheten ligger i betraktarens ögon vet du väl ;) Så det får du nog fråga dig själv! ;)

Jag kommer besvara fler frågor senare ikväll! :D

15 svar på ”Svar på era frågor del 1.

 1. Ja det var ju inte direkt en lång sträcka, lite dåligt av dem tycker jag. Får väl se hur lång tid det tar innan mina vänner tar sig hit upp.

  Nej nu måste jag ta ut våran väldigt sena middag. Ha en trevlig kväll!

 2. Tack vännen :) Det har jag haft, och gud vilka fina presenter jag fått! Jag känner mig jättebortskämd, haha :) Ser nu att det kommer bli en hel del repetion på våran intervju, flera av svaren finns ju i bloggen ;)

 3. JadU? Väggen är nog det planaste stället här nu! Tänkte att det kanske skull ejämna ut sig av sig själv, men icke då! Hade jag haft en stryk bräda hade det ju inte vart nå problem lixom :)

  Det är så kallt ute & Tilde är så snorig & så.. & har knäppt säkert 300 bilder på henne ute nu & de är så tråkigt att ha med jackor & massa kläder på varje bild… Det märks väl va det blir av denna karusell HAHA.. Ha en trevlig kväll :)

 4. Klart man vill att det ska vara på bådas villkor… mina kompisar är ju till och med i sthlm ibland utan att säga nåt…shoppar istället, det är ju viktigare.

  Nu ska jag sova sängen.

  puss

 5. Hahah oh my gooood! Vår första session… Kommer du ihåg: "Ser det här bra ut?" Ja då! "Är det tillräckligt med smink?" Jadå! Och allt blev helt platt och tråkigt haha =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *