Swatch: Clinique Beyound Perfecting Foundation + Concealer‏

Swatch: Clinique Beyound Perfecting Foundation + Concealer‏

_MG_8130

Clinique Beyound Perfecting Foundation + Concealer‏ är en av dom senaste nyheterna från Clinique och jag fick hem ett pressprov på denna 2-i-1 produkt! Används i hela ansiktet som en foundation men ska täcka allting! Allting är mycket att lova så dom måste verkligen tro på sin produkt. Den ska även kännas väldigt lätt på huden och ska ge en naturlig och matt finish och sitta hela dagen.

Som ni ser så är applikatorn något som påminner mer om en concealer. Clinique skriver att en applikation med applikatorn ska räcka till hela ansiktet och det tror jag garanterat om ni tar och kikar på min swatch längre ner.

Clinique Beyound Perfecting Foundation + Concealer‏ ska sitta på plats i 12 timmar och finns i 6 nyanser.

_MG_8149

Jag fick hem nyansen Ivory (jag hade visst behövt nyansen Alabaster som är den ljusaste) och applicerade  Clinique Beyound Perfecting Foundation + Concealer‏ med applikatorn på handen och drog på en vanlig swatchmängd. Produkten är galet dryg och jag hade absolut inte behövt applicera ett vanligt drag från applikatorn. Så utan att egentligen ha testat den så får jag i alla fall ett första intryck om att den är väldigt dryg och riktigt täckande! Nu har jag inte arbetat in den ordentligt i handen eftersom jag ville att ni skulle se kanterna och få en känsla av vilken nyans Ivory har mot min bleka hud.

Tyvärr så är ju nyansen på tok för mörk för att testa för mig i dagsläget då jag tyvärr inte vill gå runt med på tok för mörk föundation en hel dag men jag hoppas att jag kan ge den en chans i sommar!

Finns att köpa på clinique.se och kostar 325sek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *