Swatches: e.l.f all over color stick – lilac petal & pink lemonade.

Swatches: e.l.f all over color stick – lilac petal & pink lemonade.

Här är 2 swatches på e.l.fs produkt all over color stick i nyanserna lilac petal & pink lemonade. Lilac Pink till vänster och Pink Lemonade till höger! Kostar 15.32kr styck!

Detta är en produkt som man kan använda på ögonen, läpparna eller i ansiktet som rouge! Ger en hälsosam glöd och huden känns fräsh och naturlig och ska hålla hela dagen!

Den är väldigt skön och behaglig i konsistensen. Riktigt fint skimmer! Vad tycker ni om nyanserna? Ska bli intressant och se hur dom ser ut på läpparna, kinderna och ögonen :)

Det tråkiga är att Pink Lemonade är ett måndagsexemplar på förpackningen, den går inte att skruva upp! :( Så när jag väl testat klart den blir det nog att slänga den för jag orkar inte gräva upp produkt ;)

Någon som testat dessa? Vad tycker ni? :)

9 svar på ”Swatches: e.l.f all over color stick – lilac petal & pink lemonade.

 1. Jag har Pink Lemonade. Älskar doften! använder den gärna som rouge men mest till läpparna utblandat med ett annat :) Dock funkar den inte alls till mina ögon. Lägger sig i veck med en gång.

 2. Jag har de tre nyanserna, och ärligt talat så glömmer jag hela tiden bort att använda dem! Måste ställa dem i badrumsskåpet om de ska bli använda :P För övrigt måste jag nog skaffa en Helmer nu….

 3. Sv: Jag har faktiskt inte kommit mig för att göra det, de mest ligger där och väntar! Synd, för jag tror att det är produkter jag skulle gilla skarpt! Men nu när jag och ett gäng bloggare till har köpfri månad ska jag försöka ta mig igenom massa otestade produkter!

 4. Har det stiftet i färgen Persimmon. Har lite delade åsikter om det… dels så tycker jag att det är för ”trögt” för att applicera direkt i ansiktet ur hylsan, det smälter inte så bra och drar med sig underlaget. Sen blir det ju klistrigt, och när man pudrar över försvinner lite av färgen. Men om man använder fingrarna till att applicera går det bättre!

 5. Smart! Make up store har något liknande som jag kör med, som man kan ha under ögonskuggan också. En sån har jag som jag mest använder till rouge.¨

  Synd på förpackningen bara!

 6. Hörreduue ..tänkte fråga dig om en grej, du som är expert på smink å sånt ^^,
  Jag letar efter en foundation eller något typ lite halvtäckande nu till vintern å så, men jag blir alldeles knallröd av mineralpuder å så avskyr jag när det blir att kännas som att man har en mask. äger ingen foundation alls för jag har gett upp hoppet om att hitta en bra men så tänkte jag om du har nå tips :D !
  Hoppas det är bra med dig (:
  kram Nikoninan!

 7. Smält ner ditt måndagsexemplar! :) Jag har gjort det med alla mina o lagt dem i en palett. Finns bra videos om det på youtube ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *