Swatches: Isadora Glitter eyeliner Gold & Silver.

Swatches: Isadora Glitter eyeliner Gold & Silver.

Dessa två glitter eyeliners ingår i Isadoras julkollektion Red Rush! Jag har haft ”Gold” på mig idag och jag tycker den är väldigt fin på även om den kanske inte sticker ut så extremt :) Den var väldigt svår att fånga på bild så därför får ni ingen bild när jag har den på mig ;) Kunde inte fota mig själv bra alls idag tyvärr!

Smal pensel som jag tyckte var relativt enkel att jobba med. Lite små svårt att lägga denna eyeliner jämn och man får se till så man inte tar ett alltför tjockt lager för då torkar lite långsamt, jag lyckades kladda ut den på ögonlocket en sväng..hehe ;) Rent spontant kommer jag nog inte använda dessa för sig själv utan snarare använda dom som rolig detalj i sminkningar!Är nog jättebra om man vill förstärka guld/silver effekt på en makeup! Funderar på om inte den i guld hade varit en rolig detalj att applicera på fransarna! Måste nästan testa! :)

95kr styck kostar dessa vilket jag känner är lite saftigt!

Har ni testat dessa? Vad tyckte ni?

9 svar på ”Swatches: Isadora Glitter eyeliner Gold & Silver.

  1. Jag har inte provat dom men har gjort som du skrev att du skulle testa med att ha glitter eyeliner på fransarna. Jag brukar ta guldglitter eyeliner på ytter fransarna ibland när jag ska ut. Blir riktigt snyggt! :)

  2. Sv: Ja filmen var faktiskt bra! (som bra som det kan bli bok-film utan att filmen inte blir 5 timmar lång) Fick rysningar genom hela filmen:)

    Har inte testat isadoras men har testat i typ Viva la Diva tidigare. Lila, svart och silver, som jag brukade använda ganska ofta till fest. Jag gillade nog dom då, eftersom att jag skaffade tre färger. Men som du skriver lite saftigt pris. Viva la divas kostade 39 om jag inte missminner mig..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *