Swatches på fem matta skuggor i bruna nyanser.

Swatches på fem matta skuggor i bruna nyanser.

Förut så fick jag en kommentar från min vän Carro där hon skrev: ”Du kan tipsa om ögonskuggor tycker jag. MATTA då! I typ bruna nyanser, inte för mörka.” Så här kommer ett litet inlägg om olika matta skuggor i bruna nyanser!

Skuggornas namn från höger till vänster: Knäck, Kola. Honung, Nougat och Gräddkola och kommer alla från makeupfabriken.com.

Knäck (1) och kola (2) är båda två väldigt bra exempel på lite ljusare bruna skuggor i en mattnyans.

Honung (3) innehåller en varm ton av terrakotta är jättefin på er med blå ögon då detta blir en kontrastfärg på er. (Läs mer om kontrastfärger här)

Nougat (4) är riktigt välanvänd av mig på mina kunder både till att fylla i bryn på dom som har lite ljusare bryn men även att göra en lättare brun makeup med då den är väldigt neutral och passar perfekt om man inte är van att använda tung makeup.

Gräddkola (5) passar bra till att använda närmast inre ögonvrån och sedan lägga en lite mörkare brun på yttre delen av locket.

4 svar på ”Swatches på fem matta skuggor i bruna nyanser.

  1. Ja de ska bli underbart! Dock är ju fuerteventura pensionärs ön nr 1, så inget party party på 2 veckor… Meeeen otroligt skönt att ladda lite sol istället för att stressa med julen i snön ;)

  2. Det är ju så snyggt att sminka sig med brunt, men tyvärr är jag riktigt dålig på det. Blir bara kladd. Får nog öva lite:)

  3. Jag som är beroende av kajal skulle uppskatta ett kajaltest där du visar hur pass hållbara olika kajaler är, även hur kletiga eller torra de är osv :D Än så länge byter jag kajalsort helatiden och har inte hittat den rätta ÄN, trots att jag sminkat mej med kajal i ca 15 år.. hehe! ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *