Swiss Clinic – Swiss lashes ögonfransserum.

Swiss Clinic – Swiss lashes ögonfransserum.

_MG_2184

Jag har fått ett prov på ett ögonfransserum som jag inte testat tidigare! Det kommer från Swiss Clinic och detta kommer bli den första produkten jag testar från dom faktiskt. 

Swiss Lashes ska ge fransarna förutsättningar för att bli längre och kraftigare. Fransarna ska bli friskare och starkare och därmed kunna bli längre! Man ska se resultat efter 3-6 veckor och jag tänkte köra igång så fort jag hunnit ta en förebild på mina fransar! Ska bli kul att testa ett serum för mina fransar är just nu lite kortare på ena ögat vilket är ett irritationsmoment så får se om jag ev. får använda serumet mer på det ögat ;)

Detta serum ska innehålla naturliga ingredienser (en unik sammansättning av vitaminer, proteiner och mineraler) och är fri från prostaglandin samt att den ska vara testad och godkänd. 

Så här använder du swiss lash: Precis som med liknande serum på marknaden så använder du denna som en eyeliner på fransraden 1-2 gånger om dagen! Inte så avancerat med andra ord och jag kommer applicera den innan jag går och lägga mig så mina fransar är osminkade vid applikation.

Finns i 3ml tub för 795:- och 5ml för 1495:- (i skrivande stund kostar den dock 995:-) och en tub på 3ml ska räcka upp till 2-3 månader.

Är det någon av er som testat detta ögonfransserum tidigare? Jag återkommer med en recension så fort jag fotat förebild och hunnit testa det i minst 6 veckor! :)

5 svar på ”Swiss Clinic – Swiss lashes ögonfransserum.

  1. Jag fick tyvärr utslag från Neu Lash men köpte hem Swiss Lash för ca 4 veckor sedan och det fungerar verkligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *