Tack MLB och Bubbleroom!

Tack MLB och Bubbleroom!

Tidigare så vann jag 500kr i presentkort hos Bubbleroom tack vare My Love Basket. Jag fick koden igår så ikväll har jag suttit och googlat (måste ju se swatches!) på de röda läppstiften som fanns hos Bubbleroom och bestämde mig tillslut för Clarins Joli Rouge i nyansen Clarins Red! Jag har aldrig testat något från Clarins tidigare så detta ska bli otroligt spännande!

Sedan fick det bli en svart freebra för det hade jag ändå tänkt köpa mig på fredag så presentkortet kom väldigt lägligt :)

My Love Basket har tävlingar för jämnan så har du inte en Love Basket så kanske du borde signa upp dig för en ;) Notan hos Bubbleroom slutade på 18kr för mig idag, inte helt fel! Tack för det My Love Basket, det är vad jag kallar grym shopping ;)

3 svar på ”Tack MLB och Bubbleroom!

  1. Kanske ska gå med i MLB, ska kika in iaf :) Clarins har bra stift, har ett rödorange från dem som jag gillar massor! :)

    Och du, tack för julklappen snygging! Gissa om mina naglar gnistrar nu! :D <3

  2. Läppstiftet ser fint ut och alltid härligt när man kan shoppa för presentkort som man vunnit/fått så man inte behöver betala så mycket själv.=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *