[ Tack Wooltiti. ]

[ Tack Wooltiti. ]

Grymma Wooltiti har ritat en bild av mig :) Jag misstänker att hon har använt denna bilden som inspiration :) Visst är det likt då? :D Grymt! Jag tycker den är sjukt bra gjord! :D Tack så jättemycket P för denna bild :D *wiie*

Min andra bild jag får av en bloggerska och faen vad glad jag blir! :D Tidigare har jag ju fått den här :)

43 svar på ”[ Tack Wooltiti. ]

 1. Vad fin bilden var. ;D

  Nu vill jag också bli ritad av någon, det är ju en helt annan sak än om man gör det själv :p

 2. Jo, det kanske jag kan, men jag vet inte riktigt hur man gör ;D och hon brukar skriva ifrån olika ipnummer! :p

 3. Orkade inte rita ränderna på skjortan, hahaha.. försökte men photoshop började cp:a sej så jag gav upp.. Och Tack, va fint du har skrivit :)

 4. Fy i helvetet vad snygg den va. Nog den snyggaste bild jag sett… vill ju också haaa

 5. ingen aning..läste om det först idag efter att malin(wilmapalmen) nämnde det..vore ju kul kanske..för att träffa dig och malin iså fall =)

 6. är jag det?

  hmm..jag kan inte riktigt se det..Jag får liksom besökstoppar när storbloggare länkar men sen, efter nån dag eller två sjunker besöksstatisktiken drastiskt igen och allt återgår till det normala..

  hehe

 7. hmm ja asså jag tycker det är sjukt att över 1000 per dagligen väler att "spana in "mig och mitt liv…men för att räknas som poppis i bloggvärlden, listor och inbjudningar och gåvor och erbjudanden osv så måste man nog ha minst det dubbla besöksantalet mot vad jag har också..Alla bloggar som ligger på topp 20 på bloggportalen har ju säkerligen minst 3000, 5000 läsare om dagen.

  sjukt!

 8. Åh vad snyggt :)

  Sv: Men tack för den söta du :) Får se om det boostar min statestik ngt då XD Den har ju itne varit på topp sedan jag var på semester ;) Haha.

 9. hoppas du fick sova got när du väl gick och la dig!

  ja jag vet itne om jag egentligen vill ha så där många många tusen besökare heller för nånstans vill jag ju ändå ha möjligheten att svara på kommentarer så ofta det går och ha en "närhet" till läsarna..

  Vilket jag tycker storbloggare tappar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *