Tävlar om att få tävla ut sminkset till er!

Tävlar om att få tävla ut sminkset till er!

En blogg jag har på bloglovin är småstadsprinsessan som jobbar för eleven.se och skriver om godbitar i deras sortiment samt håller i många tävlingar och verkar vara allmänt go! Just nu har hon en tävling där man får tävla om 3 stycken sminkset (bilden ovan) där man får behålla ett själv som man ska recensera på bloggen samt tävla ut två set till sina läsare. Jag vill självklart vinna detta så jag kan få tävla ut 2 set till mina härliga läsare! Sen är jag i stort behov av en ny puderborste så jag har ju inget emot att få recensera ett set själv heller ;) Nu håller jag tummarna för mig själv och för er! :) Besök småstadsprinsessan här!

2 svar på ”Tävlar om att få tävla ut sminkset till er!

  1. Följde ivrigt hennes blogg i början, tills jag insåg att den mest var reklam för produkter som säljs på Eleven.

    Dessutom handlade många av hennes/”deras” tävlingar om att man ska trycka på gilla knappen i deras webbutik Eleven eller liknande, så nu kan man ju inte ens lita på att en produkt som är gillad av någon i deras webbutik, verkligen är Gillad! En produkt som fått 30 gillanden kanske bara är just från sådana som har tävlat i en av deras tävlingar på Eleven eller Elevens anställdes blogg, såsom småstadsprinsessan.

    När jag hade min Shoppingportal för många år sedan hade jag några väldigt bra samtal med ägaren till Eleven, ifall det nu är samma person så är jag förvånad att han tillåter sådant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *