Tävling: Biobiljetter till New Moon + boken när jag hör din röst.

Tävling: Biobiljetter till New Moon + boken när jag hör din röst.

Tidigare så fick jag ett presskit med New Moon saker, dock äger jag redan boken så den vill jag gärna ge till någon av mina läsare istället! ;) Dessutom har jag fått äran att tävla ut två biobiljetter till filmen New Moon, dessa biobiljetter kan ni använda i hela landet till filmen men det måste ske efter premiären. Jag kommer skicka boken till vinnaren och biobiljetterna skickas av arrangören så vinsterna kommer komma i varsitt paket.

Svara på denna frågan bland kommentarerna så är du automatiskt med och tävlar:

Vilket datum har New Moon premiär i Sverige?

Tävlingen avslutas 13  Oktober.

88 svar på ”Tävling: Biobiljetter till New Moon + boken när jag hör din röst.

 1. Hej Cilla! 20 november har den premiär! Och fanimej vad jag vill vinna de här biljetterna! Gaaah! ;) Älskar första filmen.. (visst är vi inte för gamla för att älska den? ;) )

  / Ida

 2. 20 Nov har den premiär!
  Jag skulle gärna vilja vinna biljetterna så jag kan bjuda min lillasyster på bio. Har precis flyttat långt bort ifrån henne så vi ses inte så ofta, och som fattig student är det inte så lätt att åka och träffas tyvärr!

 3. Den 20 november och jag räknar ner,kan nog säga att jag är förälskad i Edward o lite smått besatt! ;)

 4. Tack för upplysningen på Twilight bloggen xD
  Den 20 november, tror jag..(?) :DD Äntligen.. :)
  Grattis i förskott till lyckliga vinnarna haha xD Brukar inte va såhär diplomatisk av mig, utan dålig förlorare (tro mig), fast är seriös, all ögongodis åt er hoho xD Tänker endå smuggla in mig i biosalongen på nått sätt >:D må det kosta vad det kostar xDD

  Peace.

 5. Om det är någon tävling jag vill vinna så är det den här =) New Moon har premiär den 20 november 2009 i Sverige =)

 6. Den 20 November 2009 är det äntligen dags för premiären! Skulle vara helt galet roligt att kunna få se den, och att börja läsa böckerna på svenska är ju inte heller fel! :D

 7. 20november har den premiär :) fattar inte hur första filmen kan vara så jävla bra. Har hört att böckerna är bra också :) så jag har planerat att läsa alla :)

 8. New Moon har premiär den 20 November.
  Jag tycker jag borde vinna för att jag just nu sitter med min c-uppsats och behöver verkligen ett
  avbrott från den och skämma bort mig själv lite :)
  Kram Alex

 9. Jag längtar så otroligt mycket tills New moon kommer på bio den 20 november. Anser dock att det är lite för länge dit fortfarande. Hade velat se den nu på engång! :)

 10. Tjugonde november, en vecka innan jag fyller år. Dessutom bara dagen innan min allra bästa vän fyller år. För att göra en lång historia kort – hon behöver ett biobesök (med mig, såklart) – efter att ha gått igenom det värsta en kvinna/mamma kan gå igenom, att förlora ett litet barn…

 11. 20 november of course :D Herregud vad glad jag blev när jag såg detta,. Min syster och jag har nämligen snackat om den här filmen enda sedan i somras, men nu har hon körtel feber och det skulle vara så himla roligt att göra henne glad igen.
  Hoppas jag vinner :)

 12. 20 NOVEMBER! Ett datum man sällan glömmer! Skulle hemskt gärna vilja se den, men tyvärr säger en fattig students plånbok nej. Lär annars får vänta tills man kan hyra den, men det kommer ju ta ett tag innan man kan göra det.. Deprimerande..

 13. 20 November.
  Mina döttrar har pratat om denna film sen trailern släpptes på nätet, det är i stort sett det enda som varit på tal vid middagsbordet. Eftersom vi har väldigt ont om pengar så har jag inte råd att låta dem gå på bio. Det gör ont i hjärtat varje gång jag måste säga nej till olika aktiviteter. Det skulle absolut betyda så enormt mycket för mig att kunna ge dem något så speciellt, för oss är nämligen ett biobesök något utöver det vanliga.

 14. 20 november kommer den efterlängtade filmen till Sverige och jag kan knappt bärga mig innan jag får se den! Måtte jag vinna :D <3

 15. New Moon släpps/har premiär den 20 november här i Sverige, vilket är på en fredag :D
  Hoppas jag vinner :)

 16. Jag är med & tävlar!!! :D

  Biopremiären av New Moon i Sverige är den tjugonde november år tvåtusennio! :D

 17. Lätt, 20 november 2009 :D
  eftersom jag är sveriges störta twilight nörd ”enligt min familj och vänner” så borde jag ju kunna det haha ;)

 18. Svar: 20:e november! Gud så jag längar. Läste ut första boken för några dagar sedan och har sett filmen (första) ett otaliga gånger. 2 ggr bara senaste veckan *haha* är beroende! vore underbart att vinna detta.

 19. DEN 20 NOVEMBER!!!! Såklart!
  Jag längtar såååå har bestämt mig för att hela tiden se filmen före jag läser boken såååå jag dubbelt upp väntar som du kanske förstår HAHA. =D

  Väldigt fina modellbilder du har föresten! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *