Tävling medan jag är bortrest: lite gott och blandat.

Tävling medan jag är bortrest: lite gott och blandat.

Eftersom jag kommer vara i Egypten 5-19 April så kör vi en tävling under tiden! Det ni kan få hemskickat är:

Schwarzkopf got 2 be styling puder, Lip liner från e.l.f, lack från maybelline, glasfil från depend (har en likadan som jag älskar!), Depend french look kit och en glitter eyeliner från isadora i nyansen gold. Har fått dubletter på denna så swatch kan ni se här.

För att delta så behöver du motivera bland kommentarerna varför jag ska skicka hem detta till just dig!

 

Jag drar en vinnare måndagen den 29:e april när jag kommit hem och hunnit landa! ;) (förlängde tävlingen eftersom jag och Stefan gått isär och jag inte orkade ta tag i bloggen på flera dagar efter det, hoppas ni förstår!)

Grattis till Linda som var kommentar nr.7 som kommer få allt detta hemskickat! :) Jag har mailat dig på mailen du lämnade!

Eftersom jag fortfarande inte hört något från Linda (trots två mail, båda utan svar) så har jag nu dragit en ny vinnare! Grattis till kommentar nr.5 Mia!


Var det du som vann lip tint från model co?
Vinnaren ser du nu i inlägget här.

24 svar på ”Tävling medan jag är bortrest: lite gott och blandat.

 1. Åh vad kul. Mycket fina saker så jag vill såklart vara med och tävla.
  Jag vill så gärna vinna detta så jag kan bli extra snygg och fabulous till makens och min första bröllopsdag nu i april. Jag håller tummarna nu. ;-)

 2. Jag vill helt enkelt vinna för att jag aldrig har provat på en enda av dessa produkter och skulle så gärna vilja få chansen att dela denna goodiebag med min mamma! Både hon och jag gillar skönhet men tycker båda att det inte riktigt är roligt att lägga pengar på det då vi även älskar att resa.. Jag hoppas på vinst och att du får det jättetrevligt i Egypten! :)

 3. pulver och lack säger man alltid ja till, helst nu när vårsolen anlänt. ha så skönt på resan nu, njut och samla ny energi! kram

 4. Jag vill vara med och tävla! =)
  Motiveringen är att jag har beräknad födsel 20:e april och det skulle vara fantastiskt kul att ha något nytt att roa sig med om (NÄR) jag går över tiden ;)
  Ha en härlig resa =) Kram

 5. Ohhhh! Jag spanade faktiskt på eyelinern så sent som igår, den skulle nämligen passa perfekt till min balklänning som går i grönt och guld. Massa tyll, känner mig som en prinsessa från John Bauers värld.
  Jag ska nämligen fixa mitt egna smink inför balen och utöver eyelinern så finns det en hel del annat fint här jag gärna skulle vilja bära och jag råkade tappa min glasfil inne på badrumsgolvet igår så det skulle vara perfekt.
  Mycket trevlig tävling :D

 6. Jag vill vinna detta för jag & min fru har gjort vår första inseminering och väntar såklart på ett plus på graviditetstestet.. Men idag kom mensen vilket innebär att denna gång blev det inget.. Så jag skulle vilja vinna för både jag & hon behöver ngt som piggar upp oss..

 7. Brukar mindre smickrande kallas ”Mannen” pga av min okvinnlighet så jag kanske skulle kunna jobba på det om jag får lite kul tjejgrejer ;)

 8. Efter den långa vintern som så sträng var, finns det inte mycket skönhetsprodukter i min hylla kvar. Ty dessa gick åt som smör i solsken, då jag inte ville visa att vintern gett mig allt förstora men. Spruckna naglar och livlöst hår, det är inget som i längden går. Så vinner jag så blir jag gla’, för till sommaren vill jag då va, finast av dom alla, så att får en viss person att falla…… Hihi!

  Sandra Nilson
  sandranilson.blogg@hotmail.com

 9. Åh! Efter en extremt tung studieperiod med tre tentor på en vecka ser jag ut som sju svåra år och mår ungefär lika bra. Jag skulle bli så extremt glad om jag vann. Och snygg. Och glad.

 10. Jag fyller 40 i år och hoppas på att jag då ska vara rik, smal, snygg, lycklig och lyckad. Jag behöver med andra ord all hjälp jag kan få! ;)

 11. Detta är nog en av de mindre vanliga motiveringarna, men medans jag har slut på bra böcker så har jag börjat ägna lite mer tid åt min nya hobby – skönhet. Skulle vara riktigt kul att testa nya och spännande produkter/märken då jag änsålänge fortfarande bara håller mig till det grundläggande. Din blogg har gett inspiration, speciellt dina snygga plåtningar!

 12. oj vad svårt att motivera! :/
  jag är en tjej som älskar smink, tycker det är superkul och har följt din blogg länge :)
  och jag skulle så hemskt gärna vilja vinna! har aldrig vunnit något och de här grejerna verkar ju super!
  jag skulle uppskatta den här vinsten jättemycket!

  haha hoppas den här motiveringen räcker. håller tummarna för mig iallafall!
  kram!

 13. hej jag vill ha detta för att….. åååhh det är så svårt att göra motiveringar för man vill ju inte skriva ”För att jag har aldrig vunnit en giveaway” eller dra en snyft-historia som motivering men vore kul i och för sig att vinna något någon gång!

  Men det är ju klart det kommer säkerligen att vara flera 100 kanske 1000 andra som vill vinna och du kommer ju ändå inte att kolla på den här kommentaren i alla fall, men man har ju alltid en chans att vinna och vinner jag inte nu så vinner jag väl en annan gång i stället <3 :) hoppas att du hade det super i Egypten BTW <3

 14. Åh, vilket härlig kit! =) Detta skulle inte vara helt fel att få i födelsedagspresent (fyller 20 år den 29/4) så jag håller tummarna.

  Hoppas du har det fint i Egypten!

 15. Jag vill ha detta för att….
  Jag tycker alltid att det är så svårt att göra motiveringar. För det första så vill man inte skriva ”För att jag vill” eller dra en snyft historia som inte ens är sann (bara dålig stil)!!
  Men men jag vill vara med för att jag aldrig har vunnit en Giveaway och då menar jag ALDRIG!!! Jag deltar och tänker ”Why Not?” och så går jag runt och hoppas på att den här gången så känner jag på mig att jag kommer att vinna men sen när ”revealthewinner-dagen” kommer så står självklart inte mitt namn där. Det hät har hänt flera ggr och det har säkert hämt alla andra där ute också.
  Ibland så undrar jag varför skulle jag vinna liksom vad gör mig mer värd än andra liksom.(IDK)!! Så jag vet inte jag själv tycker det är bättre när man bara skriver ett citat som ”Jag är med” och så slumpar DU något nummer och väljer den människa som hade det nummret. Och varför sitter jag här och skriver om hur du ska a and om din blogg för??
  Jaja men jag kommer ändå inte att vinna, det gör någon annan så är det alltid.:(

 16. Klart jag vill va med i utlottningen :)
  Motivering: Lite lyx och Flärd, kan väl en kvinna efter vinterns kyla vara Värd ;) Produkter från topp till Tå, hoppas jag med lite tur att jag kanske lyckas Få!!!!

 17. Motivering till varför jag ska vinna lite gott och blandat, som nybliven mamma känner jag att dessa produkter kan få mig att känna mig lite mer pigg och vårfräsch trots viss sömnbrist! De skulle helt klart förgylla min vardag :)

 18. Jag är med! :)

  Jag skulle vilja få detta hemskickat då jag älskar att pröva på nya produkter. Tycker om allt som har med skönhetsprodukter att göra och har inte testat på dessa och skulle gärna vilja göra det :)

  Kram!

 19. Inför skolavslutning och vänners student, vill man ju känna sig finoch med detta kit kommer man se strålande ut! Dessutom älskar jag att testa nya produkter så det skulle va kul att testa Schwarzkopf got 2 be styling puder bland annat.

 20. Jag skulle jättegärna vilja vinna, jag tar studenten om en månad och med allt som hör till den är min ekonomi inte den bästa… Studenten är självklart en viktig dag, så det är klart det skulle vara roligt att få vara lite extra fin! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *