Tävling över helgen: Vinn delar ur Yves Rocher kollektionen Retropical!

Tävling över helgen: Vinn delar ur Yves Rocher kollektionen Retropical!

Lucky you att jag har lyckats få dubletter på en del produkter ur den underbara Retropical kollektionen från Yves Rocher! ;) Denna kollektionen är så fin att enbart titta på och lacken/glosset har blivit favoriter hos mig!

Det ni kan få hemskickat är: Mascara 4ml, Glosset Hibiscus rose (ni ser det på mig här), 3 av lacken samt en ögonpennan.

För att delta så behöver du motivera bland kommentarerna varför jag ska skicka hem detta till just dig!

Tävlingen avslutas måndagen den 6:e Maj när jag kommit hem från Stockholm igen! (ska försöka vara snabb och dra en vinnare samma dag)

Grattis till kommentar nr.8 Maria som är vinnaren av produkterna från Yves Rocher! Maila mig din adress på Wysteriia@hotmail.com :)

Var det du som vann den lilla goodiebagen?
Vinnaren ser du nu i inlägget här.

34 svar på ”Tävling över helgen: Vinn delar ur Yves Rocher kollektionen Retropical!

 1. Med ett gips på höger hand och en sjukskrivning på två månader
  Behövs min vardag piggas upp lite kanske med
  Lite lyster i ansiktet! Puss och hej

 2. Jag vill vinna för att jag nyss fått klartecken från doktorn att jag FÅR sminka mej efter att ha trott ögonen var för torra och gått sminklös i flera månader :D nu är sminklusten på topp sas hihi :D

 3. Min sambo har förbjudit mej att ens öppna katalogerna från yves, då det brukar bli ”så himla dyrt!”. haha. Så jag skulle bli superglad om jag vann och fick lite nytt och snyggt till sommarn som jag inte behövde smyga med. ;)

 4. Åh, jag hade tänkt att skämma bort min mamma med en underbar Mors Dag-present. Och detta hade ju varit perfekt! <3

 5. Det är inte många produkter från Yves Rocher som jag har provat, så därför skulle jag vilja kamma hem vinsten och få chansen att prova några fler :)

 6. Jag har satt köpstopp på mig själv förutom för absolut nödvändiga grejer, nästan alla mina pengar går till studenten nu.. Jag har inte provat smink förut från Yves Rocher, men har hört så mycket bra om det! Det här skulle vara en perfekt studentpresent till mig :)

 7. Då jag är student har jag nu satt ett köpstop på makeup för att spara pengar till sommaren. En vinst hade gjort att risken att jag inte håller min budget blir mindre ;)

 8. Är det löjligt att säga att man är lite förälskad i en färg? En produkt? En look? Kanske lite, men så är det i alla fall: Retropical-kollektionen är ljuvlig och precis vad jag vill vara och se ut som i sommar! Rosiga läppar och färgglada tassar, åh! Yves Rocher säljs inte där jag bor, och student som jag är (och just nu är mitt studiebidrag den enda inkomsten jag + sambo har att leva på) har jag sällan råd med mer än det absolut ”nödvändigaste” i sminkväg (vilket är orsaken till att min ögonbrynspenna just nu är 3 cm lång), och extravaganser som nagellack och färgglada kajaler kan jag bara drömma om. Jag skulle bli så sjukt glad av att vinna det här! Jag håller tummarna och tack för en fin blogg <3

 9. Jag vill vinna för jag älskar smink. Och för att nagellacket till vänster är att dö för ♥ Älsk!

 10. Jag behöver få något som piggar upp min deppiga helg då min sambo for iväg på jobb idag och vad skulle inte passa bättre än somriga färger från Yves Rocher? (För övrigt ett märke som jag faktiskt aldrig tidigare testat så det blir liksom två i ett för mig)

 11. Ååh, med ett ständigt köpstopp som lär vara i ett år till, så skulle det här förgylla tillvaron till max för en fattig student som försöker att undvika studielån. Ingenting kan förgylla min pluggdag som nya snygga sminkprodukter :)

 12. Att bara kolla på deras nya serie med alla blommor och färger gör ju så att man blir sugen. Nu när det komner en sån här tävling, klart man slår till!! Varför? Vill ha de fina produkterna!

 13. Åh! Bästa tävlingen! Varit så sugen på denna kollektion sen du skrev om den första gången :)
  Jag vill vinna för att jag lever och andas skönhetsprodukter, och just nu är luspank då jag och sambon bor i en svindyr lägenhet i sthlm och sambon fortfarande inte skaffat sig nåt jobb sen vi flyttade hit för fyra månader sen. Och för att jag kommer blogga om dem såklart ;)

  Hoppas allt är bra med dig! Kram!

 14. Jag vill vinna då detta skulle vara den perfekta presenten till min mamma som fyller 50. Hon har varit sjukskriven ganska länge nu och det skulle ju vara helt perfekt att ljusa upp hennes dagar med så här fint och härligt smink! Jag är 12 år och har inte så mycket pengar i månadspeng att köpa en fin present för. Därför skulle jag bli jätteglad om jag vann!:-)

 15. Alla gamla sminkrester goodbye
  Wysteriia bjuder på makeup-partaj!
  Tokinspirerad, laddad för Yves Rocher-shopping
  är delar ur Retropical som glassarnas topping!

 16. Jag tokälskar förpackningarna. Tycker att sminkhörnan är den mest spännande inredningsdetaljen i många kvinnors hem, och tänk dessa uppradade, fint. Sen om jag känner yves rätt så är det säkert ganska unerbara produkter, speciellt glosset ser fint ut! :)

 17. Varför jag vill vinna? För att jag hade blivit jätteglad! Älskar smink och trevliga överraskningar!

 18. Jag vill gärna delta i din lilla tävling med ett rim,
  men i mitt huvud finns bara Burton, han den där Tim.
  Jag är ingen sådan där Edward Scissorhands,
  och Yves Rocher är ett av mina oprovade brands.
  Dessa lacken får gärna mina naglar vackert pryda,
  vad nu detta rimmet med det hela ska antyda!

 19. Jag skulle vilja vinna för att jag länge varit sugen på smink från just Yves Rocher, men aldrig provat. Kajalpennan ser spännande ut med det mintgröna, och nagellacken skulle vara perfekt nu på vår/sommaren!

 20. Jag skulle jättegärna vilja vinna detta kit för att jag haft ett kämpigt år bakom mig med mycket saker som gått mot mig och gjort att livet känts ganska jobbigt. Nu börjar dock dagarna bli ljusare och också mitt humör. Därför skulle jag vilja vinna detta kit, så att jag har supersomrigt och färgglatt smink att matcha med mitt växande, positiva nya jag :) Kram

 21. Jag är med! :)

  Jag skulle vilja vinna då jag alltid tycker att det är roligt och spännande att testa på nya produkter. Pengarna skulle aldrig finnas till nu för att kunna köpa smink från Yves Rocher, så skulle vara roligt att få testa på lite dyrare smink än det som man köper på kicks! :)

  Kram!

 22. Jag är med! :)

  Jag vill vinna för att jag har en del smink från Yves Rocher som jag verkligen gillar! Har en kajalpenna jag använder dagligen och en av mina favoritmascaror kommer också från Yves Rocher, så det vore roligt att prova några nyheter :) Nagellacken ser jättefina ut!

 23. Är gärna med och tävlar om denna fina vinst. Jag är så dålig på att köpa smink och skönhetsprodukter till mig själv. Skulle vara roligt med lite nytt, och chans att testa lite nya produkter och färger.

 24. Därför att jag behöver piggas upp, det har snöat & regnat och då känner man sig låg, det är ju MAJ, men det verkar inte vädergudarna ha fattat.

 25. Har varit en rätt stressig tid nu, så tror jag kunde vara i behov av lite färg för att dra uppmärksamheten från de mörka ringarna under ögonen ;) Men framförallt är ju förpackningarna så otroligt snygga!

 26. Får köra med den vanliga klyschan att jag är ”en fattig student”. Brukar ändå ta mig råd med lite skönhetslyx då och då, men just nu är det totalstopp på inköpsfronten eftersom jag måste ta körkort i sommar. Dyrt!

 27. Åh, så somriga produkter. Detta skulle vara en perfekt present till min syster som jag skulle vilja överraska. Hon har precis blivit intresserad av smink och startar sin kollektion.

  Ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *