Tävling: Vinn Honey Bronze Shimmer Lip Balm.

Tävling: Vinn Honey Bronze Shimmer Lip Balm.

Har dublett av denna lilla goding så självklart vill jag att någon av mina läsare ska få chansen att testa Honey Bronze Shimmer Lip Balm från The Body Shop! Om produkten: Förgyll dina läppar med vårt nya, läckra läppbalsam. Ger ett gyllene skimmer, fuktighetsbevarar och doftar sött. 95sek

För att delta behöver du svara på följande fråga bland kommentarerna:

1. Har du någon favoritprodukt från The Body Shop? Vilken?

Eftersom jag flyttade och blev utan internet så glömde jag faktiskt bort att dra en vinnare :I Shame on me! Men nu är vinnaren dragen och det blev kommentar nr. 15 johanna k! Grattis till dig! :) Maila mig din adress på Wysteriia@hotmail.com så skickas vinsten till dig :D

Var det du som vann produkterna från Isadora?
Vinnaren ser du nu i inlägget här.

28 svar på ”Tävling: Vinn Honey Bronze Shimmer Lip Balm.

 1. Åh, du har så ofta tävlingar med precis det jag vill vinna! Min favoritprodukt från The Body Shop är Mango Hand Cleanse Gel. Inte så glammigt, men min bästa vän i sommar för att den luktar gott, gör det den ska och inte irriterar.

 2. Min favoritprodukt från The Body Shop är deras ögonkräm från Vitamin E-serien. Den vårdar och tillför fukt på den känsliga huden runt ögonen, dessutom är den skonsam mot mina ögon (är linsbärare och har därmed torra ögon)! Gillar den skarpt!

 3. Min favorit är deras mango body butter. Till och med min torra hud känns återfuktad och den luktar ju så härligt!

 4. Deras body butters är avårslagna favoriter hos mig, gillar kokosen och mangon mest tror jag. Läste i deras tidning att det kommer en Honeymania serie i höst, ser sjukt mycket fram emot att testa den body butterna!!

 5. Åhh vilken härlig tävling! Jag älskar deras Body mist med doften Neroli Jasmin. Underbar! Ha det gott

 6. Min absoluta favorit fron body shop är deras vanilla body mist. Vet inte om man kan köpa den längre,men den doftar jättegott och den är liten och praktisk att ta med. Det är ingen överväldigande doft i den, och den känns perfekt att använda oavsett årstid…

 7. Har tyvärr aldrig köpt nått från the body shop så har ingen favorit :/
  Men skulle väldigt gärna vilja testa denna,så kanske jag får en favorit :)

 8. Min nya absoluta favoritprodukt från Body Shop är deras Tea Tree Blemish Gel. Då jag har torr hy och bara får finnar ibland, vill jag inte använda för starka produkter över hela ansiktet. Den här punktbehandlingen är perfekt för mig och effektiv som tusan! Dessutom luktar den gott och lite mintigt.

 9. Min favoritprodukt från Body Shop är deras body mist’s. Finns i flera goda dofter, och kostar inte särskilt mycket :) Vanligtvis ligger ju en parfym från t ex Kicks mellan 4-600 kr, men för en liten fattig student så är Body Shops mistar jättebra! Bra pris och doftar underbart. Har gått igenom 3 utav dofterna än så länge :) Och fler lär det blir. Hoppas dom får in den goda doften de hade i julas igen, som jag inte unnade mig då.. Cranberry tror jag den hette! Så god :)

 10. Min favoritprodukt från TBS är Cacao body butter, luktar gudomligt och himla najs att smörja in min växande bebismage med! :)

 11. Min absoluta favorit måste vara Vinyard Peach body butter. Limited edition (såklart) och gråter en smula inombords varje gång jag tänker på det. Suck…

 12. Min favorit från bodyshop är deras beautifying oil i doften shea. Kroppen blir supermjuk och väldoftande efter duschen!

 13. Min favorit från The Body Shop är nog deras Pore Minim. Den minskar porerna, och jag tycks mig se skillnad vid näsan. Enda negativa med produkten är att den luktar sjukt starkt av en doft jag inte riktigt kan sätta fingrarna på.

 14. Åh denna vill jag verkligen prova, håller tummar och tår ;)

  Min absoluta favoritprodukt från Body shop är body butter med cocoa doft.
  Jag har smort min gravidmage med den under båda graviditeterna och den är helt fantastisk!!!

 15. Jag gillar många produkter från The Body Shop, men en produkt som jag inte riktigt kan släppa är deras Body Butter i doften Passion Fruit. Den fanns för flera år sedan och brukar ibland komma tillbaka under deras rea och jag har även hittat den i England. Det är nog den Body Butter som luktar minst men som känns mest fräsch och inte sådär extremt fruktigt. Jag gillar fruktdofter men har svårt för att gå runt och stinka grapefrukt eller persika samtidigt som jag tycker att Shea och Brazil Nut är alldeles för söta och tunga dofter. Så passion fruit, min eviga favorit som The Body Shop gärna få ta in i sitt ordinarie sortiment igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *