Tävling: Vision Haircare – vårdande kit till ditt hår!

Tävling: Vision Haircare – vårdande kit till ditt hår!

wysteriia_vårtävling2015_vårdande

Dags för någon av er att få chansen att vinna ett vårdande kit från Vision Haircare! Det ni har chansen att få hemskickat från Vision Haircare är: Moisturizing Shampoo, Smoothing Massque och Just Leave it som är ett spraybalsam! Perfekt för det torra vinterfrisset alltså!

För att tävla så svarar ni på följande fråga bland kommentarerna till detta inlägget:

Vilken hårprodukt skulle du inte kunna leva utan om du enbart får välja en? Hårspray? Inpackning? Volympuder? Spraywax? Hårolja? Hårtoning? Nå, vilken produkt är det du får panik av när den är slut? ;)

Följ gärna Vision Haircare på Instagram eller Facebook

Tävlingen avslutas Tisdagen den 3:e Mars kl 23.59 – bidrag efter det godkänns inte! Vinnaren betalar ev. vinstskatt.

Och vinnaren är kommentar nummer 15: Linnea! Grattis!! :) Linnea har ingen blogg men jag har mailat och får jag inget svar inom 48h timmar så dras en ny vinnare!

28 svar på ”Tävling: Vision Haircare – vårdande kit till ditt hår!

 1. Den hårprodukt som jag inte skulle kunna leva utan är tvekan schampoo! Håroljor och inpackningar i all ära, men utan schampoo vet jag inte hur jag skulle överleva mer än tre dagar. Som tur är ser jag till att alltid ha en back-up hemma så jag behöver aldrig få panik över att det ska ta slut ;)

 2. Hej. Jag skulle inte kunna vara utan inpackning. Har långt hår o då blir det
  lättare att kamma ut. Sen har vi ju lång vinter med torrt inomhusklimat så
  fukten o glansen en inpackning tillför är oslagbar med vänlig hälsning maria.

 3. Definitivt hårolja! Mitt hår brukar bli väldigt torrt i topparna och längderna och då är det olja som gäller för att återfukta.

 4. Torrschampo! Som mamma till två och ett tredje på väg så behöver jag snabba trix på morgonen för att se fräsch ut och få till frisyren och volymen snabbt. Under graviditeten blir håret extra frissigt, hade gärna testat något nytt!

 5. Olja, alla gånger! Använder dagligen, ett måste i mitt dåliga hår med sjukdom och mediciner,samt brist på näring eftersom jag inte äter normalt. kram!

 6. Oj herregud att bara välja en :o hårinpackning och färg kan jag inte vara utan något ut av det:o måste nog säga färg/toning eftersom en stor del av min personlighet och intresse är att jämt färga håret, och pröva på nya nyanser och färger :)

 7. Om jag får välja en så väljer jag ett hårserum från Lanza som jag har använt i flera hår! Det är verkligen jättebra och jag känner enormt stor skillnad på håret. Att det dessutom är värmeskydd och även förkortar torktiden med 50% gör ju hela saken ännu bättre!
  Såklart vill jag vinna detta kit, har aldrig ens hört talas om märket så det skulle vara extra roligt att få testa det! :)

 8. Jag är rätt dålig på att använda hårprodukter men något jag alltid måste ha hemma är en inpackning! Mitt hår blir SÅ tovigt SÅ snabbt och oftast är en hårinpackning det enda som kan fixa det.

 9. Hårolja!!! Kan inte ens förstå hur jag lyckades borsta mitt hår innan håroljorna tog över marknaden för x antal år sedan… Älskar oljor, oljor overload till allt! :)

 10. Jag skulle inte kunna leva utan balsam eftersom att jag ser ut som en pudel i håret om jag glömmer det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *