TBS Beauty Must Haves Våren 2014!

TBS Beauty Must Haves Våren 2014!

_MG_1355Jag älskar att The Body Shop börjat med Beauty Must Haves vid årstiderna! Och nu i vår är det tydligen dessa 6 produkter som vi måste ha!

1. All-in-one BB Cream – Jag har inte testat denna eftersom alla prover jag fått på den är just denna nyansen: 02 och jag hade behövt en ljusare.
2. Vitamin E Face Mist – Denna vet jag att jag köpt för jättelänge sen (den måste ha hängt med ett tag?) och denna typen av produkt är perfekt att ha stående vid datorn och friska upp huden med när man hängt framför skärmen på tok för länge ;)
3. Honey Bronze – Perfekt om du är brun och fin efter lite solsken på kroppen alt en busbehandling! Inte lika perfekt om du är som mig och är likblek ungefär 90% av året ;)
4. Drops of Youth – Torr i hyn säger du? Applicera denna innan (ja innan) din vanliga dag/nattkräm så ska du få se på glad hy! :)
5. Lip & Cheek Stain – Inte testat innan men jag älskar lip stains så jag ser framemot att prova!
6. Shimmer Waves – Har du inte provat denna än? VAD FAN VÄNTAR DU PÅ! I freakin love it!

Alla dessa är inga Beuty Must Haves för mig men Vitamin E face Mist, Drops of Youth och Shimmer Waves platsar på den listan och jag hoppas att Lip & Cheek Stain ska göra dom sällskap! :)

*inlägget innehåller annonslänkar

 

Ett svar på ”TBS Beauty Must Haves Våren 2014!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *