tears x2.

tears x2.

Fotograf: Johan Ahlbom. Modell/Mua: Cecilia Johansson.

För en tid sedan så var jag och lekte modell och det sista som jag & fotografen Johan Ahlbom gjorde var detta temat! Jag fick generöst nog 2 versioner av bilden. Vad tycker ni och vilken är er favorit? Jag är dock inte 100% övertygad över min egna insats som modell, vet inte om bilderna riktigt utstrålar att jag är ledsen. in favorit är nog den nedersta iaf.

33 svar på ”tears x2.

 1. Lätt version 1 =) Hudtexturen tillsammans med skuggorna i den andra bilden passar bra ihop men det är nåt som fattas där. Den första har det som fattas i den andra, vad det nu är =P

 2. Haha ett meningslöst spel :) låter ju som du har det mysigt! Jadu var gör man så här mitt i natten . Lyssnar på musik och snackar med dig :) haha. Var du Modell länge eller? :)

 3. vaa vad vackra bilder! jävligt trovärdigt smink (så länge du inte grät på riktigt haha) jag gillar nog den översta mest, sminket syns bättre då.

 4. Oh. Riktigt fina bilder, gillar precis som du nedersta mest.

  Sv: Jaa, du ska nog vara glad över att du inte läst boken innan. Ska du se filmen eller är det så att du redan sett den kanske?

 5. Jag gillar bild nr 1 bäst, tycker känslan förmedlar sorg/hat.
  Känns litegrann som om du precis haft en jättegräl med din pojkvän & i samma ögonblick som fotot tas kläcker han ur sig att han varit otrogen.
  Du ser både hatisk, chockad & ledsen ut tycker jag.

  Gillar bilderna otroligt mycket!!!

  Kram på dig!

 6. Fina bilder gillar den nedersta bäst.
  La själv ut bilder på mig, men jag grät på riktigt, då fick jag kommentarer att jag var en tönt som visade upp mig när jag var ledse:(.

  Tycker bilden verkligen yttrycker sorg!
  Du är duktig arr förmedla kännslor Kram Girly

 7. Jag skulle nog säga bild ett. Men jag håller nog med dig om att det är ”nått” som saknas för att ledsenhetskänslan ska vara total… tror att det är något med munnen kanske, för om man täcker över den får man mer av känslan…. men men det är lite vad jag tänker…svårt att få fram en känsla man inte är i för tillfället… det är kanske därför jag fotograferar i stället för att stå framför kameran =P. Men väldigt vacker bild med bra struktur!

 8. Den nedersta är helt klart min favorit, du har en bra känsla i den.Kanske inte sorg utan mer ilska. Lite ”Min pojkvän har varit otrogen” :P

 9. den andra lite mörkare gillar jag bäst. jag tycker att du utstrålar en såndär ilska så att man grinar. jag blir alltid så när jag blir riktigt jävla arg. så arg att jag grinar,, haha

 10. Gillar dom! Du ser lessen ut :)
  Fast hade du vinklat ner huvudet liiite mer, och lixom tittat upp på kameran, så hade de kunnat bli ännu bättre., jag fattar vad du menar.
  Jag tycker du rockar, på alla sätt och vis :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *