Testas just nu: Depend 7 Day!

Testas just nu: Depend 7 Day!

_MG_6335 _MG_6340

När jag var på Daisy Beauty Expo så fick jag med mig lite prover hem från Depend på deras senaste nyhet 7 Day! Jag fick ett startpaket som hinnehåller: Cleanser, Base, Top, manikyrpinne och en liten fil för 99sek. Cleanser, Base och Top går även att köpa för sig och kostar då mellan 35-49sek styck. Det är väldigt enkelt att använda 7 Days då alla produkterna är markerade med vilket steg dom ska användas i – Steg 1 till 4. Själva lacken (steg 3) kostar 39sek och finns redan i massvis av nyanser! Depend 7 Day ska ge fina naglar som håller i en vecka, superglans, bra hållbarhet och en ”gel feeling”. Det tar cirka 20 minuter att göra alla stegen. jag hann ganska så precis se ett helt avsnitt av Sabrina Tonårshäxan (jag har en nostalgitripp här hemma) och alla lager torkade dundersnabbt! Jag är så imponerad av torkningstiden!! När man vill ta bort lacket så gör man det enkelt med Depends egna remover.

_MG_6361

Jag har på kvällskvisten lackat naglarna med nyansen Twist your mind och tyvärr så ser man inte hur fina och glansiga naglarna är i mitt dåliga ljus här hemma :( Dom är jätteglansiga i alla fall och det ska bli otroligt spännande att se hur länge lacket håller! Jag har läst att många verkar vara väldigt nöjda med 7 Day så mina förväntningar är höga ;)

7 Day finns redan i butik och online hittar ni dom hos bland annat lyko.se & eleven.se! (annonslänkar)

* Short translate: Depend´s new nailpolish 7 Day promise to hold for….7 days! 

3 svar på ”Testas just nu: Depend 7 Day!

  1. Jag har testat ett par gånger men bara fått det att hålla ca 3 dagar (även lackningen som gjordes av Depend själva på DB Expo). Men den lackning jag har nu är inne på tredje dagen och ser fortfarande fin ut, så om jag lägger på ett till lager överlack ikväll kanske det klarar sig ett par dagar till i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *