The Body Shops julmingel.

The Body Shops julmingel.

11 nya lip gloss som nyligen släppts och som är inspirerade av deras redan existerande body butters! 125kr styck

Anna gav oss bloggare information om julkollektionerna bland annat.

Vi fick julens makeupkollektion (limited edition) visad för oss på modell. Kollektionen heter Christmas Rock och består av en varm (Copper) och en kall (moonstone) look. Den varma och den kalla looken innehåller lika produkter men i olika nyanser. Mer om dessa senare. Bilden ovan är på deras Kabuki Brush som känns som ett måste, 155kr!

Ginger Sparkle.

Vanilla Bliss.

Cranberry Joy.

Dessa tre dofterna består årets julkollektion Give joy av. Alla tre dofterna verkar vara inspirerade av förra årets dofter med årets Vanilla ska vara mycket mildare mot förra årets. (Jag testade den aldrig så nu återberättar jag bara vad som sades på träffen) Alla tre kollektionerna innehåller likadana produkter i sina enskilda softer: Body Butter för 175kr, Shower Gel för 95kr, Hand cream för 60kr, Bath Crystals att ha i badet för 195kr, Heart Soap för 35kr, Body Polish för 145kr, Godis till läpparna för 60kr är några av gobitarna som finns i kollektionerna. Jag är mest nyfiken på deras Body Polish och sörjer lite att det inte verkar finnas någon body scrub? Älskar ju deras Body Scrubs ;)

Sötaste badsvamparna ever? Ge mig älgen för tusan! Det andra är en snögubbe men vi var ett gäng som tog den för en anka ett tag ;)

Hur många av er drömmer om dessa adventskalendrar? I do! Men det får nog förbli en dröm i år igen tyvärr :)

Klubbor med body butter och lip balms fanns som söta presentförpackningar. Kicki verkade också gilla dessa ;)

Här är ett gloss som alla borde köpa: DragonFruit Lip Butter. Och det av den enkla anledningen av att av varje sålt balm så går en del av pengarna till en organisation som du själv väljer! Naturarvet, Forska utan djurförsök eller World’s Children’s Prize.

Kicki i badkarsstolen (love it!) med snögubbarna!

Självklart fick vi med oss endel prover hem så jag ska fota och börja swatcha när jag är hemma i Älvdalen igen. Stefan har bara mobilt bredband så det är ganska så frustrerande att blogga härifrån ;) Jag vill inte ens tänka på hur lång tid det har tagit att få ihop det här inlägget med alla bilderna..hujedamig!

Återkommer imorgon kväll istället när jag har lite snabbare lina! ;)

4 svar på ”The Body Shops julmingel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *