The Golden Box – beställa eller inte beställa?

The Golden Box – beställa eller inte beställa?

Precis som förra året så släpper glossybox en jul/nyårsbox som innehåller 6 produkter varpå 5 av dom är i fullsize för 249:-! Det enda jag vet om innehållet är att ett engelskt nagellacksmärke som glossybox inte samarbetat med tidigare är med. Jag kan faktiskt inte komma på vilket det kan vara…Ciaté eller A England kanske?

Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska klicka hem en eller inte, tänk om man missar något skitroligt? Eller tänk om man blir besviken? Det jag vet är att jag inte får vela för länge eftersom det är en limited edition box…

Har du beställt The Golden Box?

Beställ boxen här.

8 svar på ”The Golden Box – beställa eller inte beställa?

    1. Svar till Colour it: Nej jag vet inte om dom skrivit det någonstans? Det var Marcus på glossybox som skrev det direkt till mig :)

  1. Jag hade inte egentligen råd o köpa den för vi ska resa bort till Stockholm och Dalarna över jul. Men så fick jag en liten ”wink” från min bästa vän att hon beställt den som julklapp till mig…gissa om jag vart glad :-)

  2. Jag beställde förra årets jul/nyårsbox och tyckte den var jättebra så beställde denna med och hoppas på att den ska vara lika bra! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *