The Man Box – Vårboxen 2015

The Man Box – Vårboxen 2015

_MG_8287 _MG_8293

Även The Man Box – Vårboxen 2015 har trillat in hos mig (pressutskick då jag inte är så jättemanlig….hehe) och detta verkar vara det killarna fått i sin box! Tolkar det från hemsidan att alla har fått samma innehåll denna gången men jag kan vara ute och cykla.

Ett prov på Schwarzkops Professional [3D] Men Texture Clay, Björn Axén Anti-Dandruff shampoo, Denivit Anti-Stain Expert tandkräm, Naobay Moisturizing Peeling och ett prov på Pro Tan Prodigy Dark Tanning Maximizer.

Funderingar som automatiskt dök upp med tanke på innehållet. Varför är det nästan alltid mjällshampoon som riktas till killar? Har killar typ alltid mjäll? Likadant med tandkrämen, att den riktas mot just snusare och rökare medan vi i ”tjejboxen” hittade en annan som ska bleka tänderna men där nämns ingenting om snus eller rökare :P Tycker det är jättekul att killarna får lite ansiktsvård i sina boxar! Hoppas killarna testar peelingen och inser hur underbart skönt det är att peela ansiktet, haha ;) Jag brukar bli avis på innehållet i the man box men denna gången känner jag mig inte så avundsjuk…antagligen för att jag fick peelingen i Glossyboxen också ;)

The man Box kostar 169sek och kommer ut en gång i kvartalet, ni kan läsa mer om The Man Box här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *