the secret.

the secret.

trots att min ekonomi suger just nu så har jag tänkt ta och beställa hem boken the secret från Adlibris. Jag behöver verkligen jobba på mitt tankesätt och jag hoppas att denna boken ska kunna hjälpa mig.

”The Secret – Hemligheten innehåller praktisk kunskap som gör att läsaren får en större förståelse för och insikt om hur man blir mästaren i sitt eget liv.”

Har ni läst den? Vad tyckte ni?

20 svar på ”the secret.

 1. Ja, man får hoppas. Det är i vilket fall synd att det blir så jobbigt för folk, att de måste göra som de gör, med knark och sprit, för att orka med.

  Jag har inte läst boken, men jag har filmen och den är jättebra. Jag har dessutom sett att det fungerar, med mina egna ögon =D

 2. Bra gjort tycker jag! Jag tycker den har hjälp mig som du vet. Vissa saker kan verka lite flummiga (beror kanske själv hur pass öppen man är för vissa saker) men jag använder och tror på det som fungerar bra för mig!

 3. Du som ser dig själv som en negativ person, kanske inte jämt men jag tror att du kommer att älska boken och förändra dig själv :) lycka till :)

 4. Det ska du göra; bilderna är superfina :)
  Och klart du kommer göra ännu bättre ifrån dig nästa gång, och gången därefter – du utvecklas ju hela tiden /till det bättre/ så det betvivlar jag inte en sekund på.

  Har du vägarna förbi eskilstuna får du gärna hojta till och sminka upp någon tjej jag kan fota; eller varför inte dig själv ;) Jag behöver också träna :P

  Btw – har du läst boken ”självkänsla nu”? Många som säger att den är bra. Har den hemma i bokhyllan; men har aldrig kommit mig för att läsa mer än några sidor. Och av det lilla jag har läst verkar den vettig.

 5. Har hört en hel del om den. Sett författarna diskutera etc. etc.
  Jag tror det är en bra bok. Jag tror på sättet man ska tänka – skicka ut positiv energi i världen så kommer positiva saker tillbaks till dig :)

  (du vet att boken finns som film också? :) )

 6. Det gick väl bra efter omständigheterna. Jag har en annan blogg där jag skriver om det med bebis och sånt. Meddela om du vill ha lösen ;)

  Det går bra, vi börjar komma in lite i hur hon fungerar nu, men det är inte lätt. :)

  kramkram!!

 7. Har inte läst den men läst om den överallt och hört om den. Tänker läsa den också nångång när jag fått tummen ur röven :P

  Ja, Afrika reser jag också till mer än gärna :) Det dumma är att jag inte har några vänner som vill följa med på sådana resor. Den ena vill bara till storstäder likt London och den andra vill bara till Kreta typ. Vi tänkte boka en resa för lite över ett år sedan.. det gick inte så bra :P Det var liksom något ”fel” på alla ställen.

  Jag reser helst till lite udda ställen :P

 8. Här får du två boktips. (Finns på bibblan, låna där.)

  Att leva ett liv inte vinna ett krig – Anna Kåver
  Vem är det som bestämmer i ditt liv – Åsa Nilsonne

  Böckerna är som ett slags komplement till varandra. Den första handlar om acceptans och den andra om medveten närvaro. Tunna, mycket bra böcker med handfasta tips och övningar på hur man ändrar sitt tankesätt. Sen jag läste boken av Anna Kåver har jag blivit ungefär 70 % lyckligare. Helt galet.

  Lycka till.

 9. Fick min vinst idag och jag måste bara säga tack så jättemycket ännu en gång. Travelkitet är precis vad jag behöver eftersom att jag ska iväg till både Östersund och Sthlm i sommar. Nagellacket var underbart, läppglanset var supersnyggt och ska användas flitigt och sen såklart den lilla cupcakesläppglansen som jag har suktat efter i åratal var pricken över i.et. Tack så jättemycket!

 10. Har läst den, den är så bra! I början var jag lite skeptiskt… kändes lite sådär halvt flummigt. Fortsatte och läsa och det fick mig verkligen att ropa ut högt AHA! Om du kan och vill så titta på filmen också, burkar titta på den lite då och då när det känns lite negativt… hjälper mig direkt på rätt bana igen, och små rolig är den också. :D

  Vet inte om det kanske har varit slump eller om det verkligen är hemligheten men saker och ting har magiskt börja hända, så i slutändan funkar ju den ;)

  All lycka!

 11. Jag håller på att läsa den boken nu faktiskt. Men tänk på att inte plöja igenom allt på en gång! Dett är en bok som man läser lite i taget ur. Sen (kanske om ett par år eller bara vid ett senare tillfälle) så är det perfekt att kunna gå tillbaka till ett visst kapitel och bli inspirerad.

  Underbar bok, men man måste vara öppen för detta annars funkar det inte.

 12. har läst den och tycker att den har hjälpt mig.. men man måste verkligen tro själv att det funkar.. är man skeptisk funkar det inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *