this is spring.

this is spring.

Solen värmer mot mitt osminkade, något glansiga, ansikte samtidigt som jag hör fåglarna kvittra. Dem låter inte direkt vackert men att höra fågelkvitter efter en lång vinter är underbart. Benen är mot balkongräcket och min rygg är inte så jätteförtjust i köksstolen som jag har placerat mig på. Gräset nedanför på gårdsplanen är grönt och det stora trädet på gården har redan börjat knoppa. På gården ligger någon i en solstol och njuter, tre småtjejer sitter på en filt och leker och en pappa och hans son är och sparkar boll med varandra. Det måste vara det här som kallas för vår!

Önskar jag hade haft en härligt vårig bild att visa er. Men det har jag inte så ni får föreställa er det hela i huvudet istället!

11 svar på ”this is spring.

  1. Våren och hösten är det bästa! Våren är förväntan och hösten så avslappnande. Hoppas du haft en bra helg, hittat på nåt speciellt? KRAM

  2. Smart att ha så att man kan lösenordsskydda ett inlägg. Har ett inlägg som jag inte har velat lägga ut till alla, men bara till några bloggare, du är en av dom, för att kunna fråga om råd, och berätta lite som jag har hört. Måste kolla hur man gör…

  3. Visst börjar det kännas som vår, det är helt underbart. :)
    Såg också att du har vissa inlägg som är lösenordskyddade. Vad krävs för att få lösenordet? Du vet att jag är nyfiken på ditt liv :)

    Ha det så gôtt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *