Tipsa mig!

Tipsa mig!

Nu vill jag att ni tipsar mig om lite bra bloggar! :D Inga modebloggar dock, jag är inte speciellt modeintresserad så det är inga bloggar jag brukar följa (kanske spanar in dem ibland dock ;P).

Om inte annat kan du tipsa mig om din egen! ;) Jag vill gärna hitta igen några nya "pärlor" att följa nämligen :)

(Jag vet att jag haft den här bilden många ggr i min blogg ;P Men det är en av mina favoriter! ;D)

72 svar på ”Tipsa mig!

 1. Jätte fin bild. Hm, beror på vad du är intresserad av. Jag gillar ungmamma15, hon skriver om sitt barn och så.. Gulliga bilder finns det där också =)

 2. Haha, den där platsen för godis och chips finns också där – men det är nog samma fack! :)

  Säg till om du hittar några bra bloggar, jag behöver också lite tips!

 3. den där bilden är supersnygg på dig :)

  hmm.bra bloggar känns svårt att hitta, jag läser de som jag har länkat till på min blogg plus en del andra. säg gärna till om du hitta någon riktigt läsvärd.

 4. Tja.. om du vill höra lite om ditt och datt, musik, fototsessioner och träning kan du ju alltid spana in min imellanåt.
  Dock vanlig svensson med kanske ngt annorlunda hobbies.

 5. Förstår att bilden är en av dina favoriter. Den är jue väldigt snygg :) Ha en fortsatt bra dag och då får gärna läsa min blogg om den faller i smaken…

 6. Hms jag har inga bra att tipsa om än dom jag har bland mina länkar :D Såg att du ska jobba massa röda dagar hihi pengaar *skriker* ;-)

 7. Då ska jag inte tipsa om min… Hehehe… Men iallafall pyttis.blogg.se kan jag verkligen rekommendera. Uppdaterar massor och är en riktig hejare på att fotografera och illustera. Grymt duktig tjej.

 8. Jag tipsar dig om min egen blogg! Här har vi ingen modeblogg inte. Skriver mycket om mina studier som journaliststudent, vardagslivet, min pappa m.m. Kika in vettja!

 9. Var med i tävlingen på min blogg. Mycket fina priser utdelas!

  Läs gärna min blogg med och skriv vad du tycker! Såg att du var ute efter nya bloggar att läsa (:

 10. Ja, den bilden är verkligen jättefin! En väldigt bra blogg är ackas.blogg.se Hon skriver om allt möjligt och är väldigt roligt… Känner henne privat, en bekant kan man säga… Jätterolig och trevlig (dessutom skriver hon en hel del om kost osv)

 11. hehe, nej jag öppnar inte dörren om jag inte vet vem det är. i dessa fall man ändå öppnar så är dom alltid från TV grejjs :P

 12. Oj .. det finns inte många bloggar som jag anser är ”pärlor”, då många ÄR modebloggar (and they make me sick). Men, du är fullt välkommen att besöka
  min blogg när du vill ;).
  Och det är klart att du ska lägga upp en bild många ggr om du är nöjd med den!

 13. Jag skulle rekommendera ilive.blogg.se.. lite annorlunda och inte alltid så bra, men han har en poäng ibland :P

 14. Hej. Härlig blogg. Speciellt färgerna och layouten. Fastnade för den =) Jättefin bild oxå. Och att beropå tips får du gärna kolla in min blogg. :) Den ligger på lite torka just nu, jobbar så mycket nu, men iaf. Ha en underbar kväll och sköt om dig!

 15. Jag tycker du ska prova en blogg som jag själv tycker är väldigt underhållande, min kusins blogg ”Dolce Vita VS Hell i Stockholm”: http://blogg.aftonbladet.se/1894/

  Annars kan du ju alltid kika in på min, inte för det står något speciellt där förutom vad jag gör om dagarna. Men vem vet, det kanske intresserar någon? Kepp up the good work!

 16. efetrsom alla andra tipsar om sina egna bloggar tänkte jag att jag kunde tipsa om den bästa av de jag läser dagligen. rehab.blogg.se.

  Äntligen en blogg med humor!! :D

 17. efetrsom alla andra tipsar om sina egna bloggar tänkte jag att jag kunde tipsa om den bästa av de jag läser dagligen. rehab.blogg.se.

  Äntligen en blogg med humor!! :D

 18. Läs min blogg, I början av alla inlägg har jag mest kärlekstips osv och nu satsar jag på att uttrycka min åsikter inom allt men även mer kärlek&sex inlägg :)

 19. alltså det är ett jobb inom kundtjänst. men det är på ett schysst företag, verkar vara hur gött som helst att jobba där :) och jag måste fixa ett jobb väldigt snart så det här skulle sitta fint.

 20. Läs min blogg, I början av alla inlägg har jag mest kärlekstips osv och nu satsar jag på att uttrycka min åsikter inom allt men även mer kärlek&sex inlägg :)

 21. Snyggt kaxig bild! :-)

  Jaa du, min blogg handlar om lite allt möjligt. Tips, roliga saker (bilder och klipp), mumsiga recept o massa annan blajja som poppar upp under dagarna :-)
  Take cörrr

 22. Som jävligt o-modebloggande och tillika skribent för fruktansvärt opersonliga blogginlägg måste jag ju bara tipsa fröken om mitt eget blåbärsställe – http://ollehallberg.blogg.se

  Hur hittade jag hit? Sett att du kommenterat i Janets blogg och du råkar likna en här i stan… såäre.

 23. Jag kan ju alltid tipsa om mig själv :) De senaste dagarna har jag inte hunnit skriva så mycket iofs, så det har blivit ganska tafatta inlägg, men så brukar det inte vara i vanliga fall.

 24. Min så klart! *hihi* Hamnade här genom Fire… tror även jag sett dig inne hos Pinglan om jag inte är ute å cyklar nu… Så nu måste jag jue bara spana runt liiite… Vill oxå hitta lite nytt att läsa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *