Tjäna pengar på din blogg.

Tjäna pengar på din blogg.

Jag tänkte dela med mig lite av hur jag tjänar pengar på min blogg! Jag använder mig av Tradedoubler och på det sättet så tjänar jag pengar via annonser/länkar jag har in min blogg! Ni kanske ser de 2 annonserna jag har här till höger? Dem är från Tradedoubler och det som är så bra är att jag kan bestämma helt själv vilka banners jag vill ha på min blogg!

På bilden ovanför kan ni se min kontoöversikt jag har just nu hos Tradedoubler. Helt ok extrapengar! Det jag tycker är så skönt är att Tradedoubler sköter all skatt och liknande automatiskt! I min deklaration som jag fått nu så står Tradedoubler så fint med som en av mina inkomstkällor :) Jag har ingen superblogg ala Kenza men några kronor per månad lyckas jag skrapa ihop genom bloggen i alla fall ;) Jag som bloggade för Spotlife tidigare kan säga att Tradedoubler ger mig minst lika mycket i månaden som Spotlife gjorde och då har jag ändå mycket mindre reklam numera på bloggen!

Läs mer om hur du kan tjäna pengar på din blogg och bli medlem hos Tradedoubler HÄR.

14 svar på ”Tjäna pengar på din blogg.

 1. Låter som en helt OK extra inkomst, men det känns som du har en del besökare, har man under 100 besökare om dagen kanske det inte är någon mening. Måste man klicka på annonserna oxo eller räcker det med att de ligger där? Vad baseras det på?

 2. Det är bara bra med mig. Lite rastlös och det är ganska dött på jobbet den här veckan :/ Men nästa vecka ska jag få en praktikant! Haha my very first :p

  Jag skulle också behöva promenera mellan tvättmaskinerna, men jag får nog boka tid för det på söndag. Istället ska jag försöka sola solarium i 20 minuter och sedan ta en powerwalk.

 3. Haha det är jag också. Peter har mkt bättre pigment än mig så han är liksom lite brun även på vinterhalvåret. Så bredvid honom ser jag ut som ett lik.

  Vad ska jag skriva in på följande?
  Om jag ska skriva http://sandrasvarld.webblogg.se längst ner, vad ska man då skriva högst upp. Nu har jag också köpt domännamnet sandrapetersjo.se som jag ska koppla in till blogg.se.. har detta någon betydelse för om jag skriver in sandrasvarld.webblogg då?

  Webbplatsens namn: *
  Adress (inkl http://) : *

 4. LA är en underbar stad och passade oss alldeles utmärkt. Vi bodde i Beverly hills när vi var där, jättefint! Så en resa dit kombinerat med Las Vegas tycker jag låter toppen! Hur länge hade ni tänkt vara iväg? :)

 5. Bara att komma till USA är nog en höjdare så det blir nog bra vart ni än hamnar :)
  Hoppas hoppas :)

  Jag har reggat mig på den sidan men aldrig förstått det där riktigt. Och nu är jag ju skriven i Norge så vette tusan om det funkar för mig nu gällande pengar osv?

  Tack vad gullig du är vännen ^^ Bara att göra lite krimskrams på framsidan för att skriva Bloggfest eller nåt och sen när man viker upp den så kan infon stå där :) Funderar på att ha loggon till företagen med men vet ju inte om fler ansluter sig.. ?

  Hm, blev medtvingad att bli med på lunch med två vänner på ett thaihak som vi aldrig har provat men det var riktigt bra. Det bästa var väl att jag blev bjuden också :) hehe. Vet inte vad som sker med mina vänner just denna veckan? Haha. Sen var jag förbi skattekontoret och bad om att få en extra månad med att lämna in deklarationen :)
  Ska ta tag i träningen idag tror jag. Har varit två dåliga dagar här så har inte orkat träna ;/ Låter skönt med sol. Här är det med moln..

 6. Tror inte det hade gett min blogg många kr. Själv kör jag med Blogvertiser. Ger mig iaf några 100 i månaden och kan välja själv vilka saker jag vill skriva om.

 7. Inte illa. Jag hade lite reklam förut men tycker att det är rätt fult så jag tog bort det. Tjänade inte heller mycket på det hela så orkade inte. Lika med videofy.me. Förstår inte de som har lika många videovisningar som jag men ändå tjänar multum på det hela medan en annan får massa småslantar. Nej, då extrajobbar jag hellre. ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *