Trasig laptop och höstmys

Trasig laptop och höstmys

Trasig laptop och höstmys

Hösten är här och jag har börjat tända ljus här hemma. Jag föredrar doftljus och här är mitt senaste köp från LagerhausPink Grapefruit.

Jag köpte även den lilla minivasen när jag var där. Jag har en gammal vas i liknande stil redan så jag föll som en fura. Är det bara jag som vill köpa upp halva Lagerhaus när man är där? Livsfarlig affär så jag är tacksam det inte är så överdrivet dyrt :)

Annars så är min laptop trasig men jag har lämnat in den idag så vi får väl se om den går att laga och vad det i så fall skulle kosta eller om det i alla fall går att rädda alla bilder och filmer som ligger på hårddisken. Jätterolig utgift, inte! Känns som mina senaste två datorer från HP inte har hållt speciellt länge så kommer nog inte våga mig på en HP igen.

Så det här inlägget har jag gjort på en liten mini laptop jag äger. Det tog längre tid än vad jag hade hoppats på att fixa en bild i picasa och skriva några rader, inte den snabbaste lilla saken alltså! :) Så jag håller tummarna för att datorn ska gå att laga och att det inte kommer kosta allt för mycket.

Nu blir det en morgonpromenad innan jobbet! Ha en fin höstdag allihopa :)

Inlägget innehåller annonslänkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *