Tre favoriter under Juli månad!

Tre favoriter under Juli månad!


1. Loreal Glam Shine Fresh – Aqua pomegranate – en relativt genomskinlig nyans som är perfekt att använda på jobbet! Jag har använt det så mycket att det snart är helt slut! Pris: cirka 100kr

2. Sheer Satin Blush från PURE i nyansen Whisper Blush. Jag har nog använt denna dagligen i 1 månad nu and i love it. Ni kan läsa mer om den här.

3. Eftersom jag jobbar nästan dagligen just nu och börjar jobba klockan 7 väldigt många dagar så är Fine Liner Eye Stylo från Isadora perfekt att lägga en snabb eyeliner med. Jag orkar nämligen inte applicera ögonskugga när jag börjar så tidigt utan har oftast en eyeliner med vinge istället. Snabbt fixat, perfekt när jag ska iväg och jobba! Pris: cirka 100kr

8 svar på ”Tre favoriter under Juli månad!

  1. Svar: Åh tack, vad glad jag blir! :D
    Jag har använt Fine liner stylo väldigt länge och gillar den massor, förutom att den blir väldigt rinnig om det t.ex. regnar ute. Trist tycker jag, för den är väldigt lättapplicerad och skön.

  2. :) Spännande!! Hoppas vi får följa dina planer framöver;) Jag skulle helst oxå vilja jobba med smink, men bor i en alldeles förliten stad för att ens kunna ha det på hobbynivå :/ Tänk att få jobba med kreativa saker hela dagarna och testa nya produkter och trender och göra egna versioner, skulle va underbart!!

  3. Nr ett där har nog jag snikat på endel med dej när de legat framme där hos dej oxå ;) riktigt nice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *