Tredje dagen på raken!

Tredje dagen på raken!

Nu sitter jag på tåget på väg hem från favoritstaden Stockholm! Jag har ätit supergod lunch på Jensens med Maria och Tess! Hade jag bott i Stockholm hade jag nog ätit lunch där för jämnan, både supergott och billigt ;)

Sen har jag och Maria traskat omkring på stan och Sandrine mötte upp oss och hakade på :) Jättekul för henne har jag inte träffat innan! :D

Jag har faktiskt shoppat lite nytt men det får ni se senare :)

Bjuder på en dagens ansikte/outfit..tredje dagen på raken! Inte illa för att vara mig ;) Nu ska jag se klart filmen ”13 snart 30” på datorn och hoppas på att jag är i Mora snart! :)

9 svar på ”Tredje dagen på raken!

  1. Du är en av få som jag hört säga nåt positivt om Jensens. Här i stan är dem helt värdelösa vad det gäller service, hur man steker kött, storlek på portioner, enorma väntetider och kall mat!

    Ska bli kul att se vad du shoppat! Tycker fortfarande att du(ni) borde satsa på att flytta. Du behöver det. Puss

    1. Jaså? :) Är nog bättre i Sthlm då :) David gillar också Jensens i Sthlm vet jag :) Maten var då varm och supergod :) Superbillig lunch, helt galet bra :)

      Ja jag har funderat mycket på senare tid vad jag ska göra för jag mår inte bra av att bo här i Älvdalen..

  2. Jag lägger också min röst på att ni borde flytta till Sthlm, hade varit trevligt att ha dig lite närmare :)

  3. Jensens i danmark är helt värdelöst, så föredrar jag Bones istället. Där är maten gudomlig! Du ser superfin ut, gillar detaljerna på kragen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *