Tvätta av sig sminket? Tydligen inte! ;)

Tvätta av sig sminket? Tydligen inte! ;)

Nu har jag haft samma smink på mig i 24 timmar, bra jobbat Cilla…bra jobbat ;) Ögonfransarna sitter till och med kvar fortfarande ;) Sminket har ändå överlevt min bakis dag helt ok måste jag ju erkänna…;)

14 svar på ”Tvätta av sig sminket? Tydligen inte! ;)

 1. Tack! ^^

  Du är inte ensam om att ha samma smink så länge, hänt flera gånger att jag somnat med det på, det jobbiga är bara att man känner sig så skabbig när man vaknar :/

 2. Haha då har vi haft samma tillstånd fast jag var så i måndags. hehe.

  Men du hade kul åtminstone?

  kan inte du skriva i bloggen och berätta hur du sätter dit dina lösögonfransar? (uppfatta det som du använder dig av det) Jag har flera par hemma men vågar inte röra dem för jag är så lost haha ;)

 3. Ja du e int ensam om den saken..tvätta bort min nyss:)

  Har inte heller orkat sen festandet igår:)Men det va rätt gött o få av sig det..Nu e min 5 veckors långa sem slut o nu börjar verkligheten igen:(Usch fyy tråkigt o jobba..

 4. Du ser ju lika snygg och fräsh ut trots att du sovit med sminket, hur sover du? Du ska se mig när jag varit för lat, då har jag mascara överallt!!

 5. Jag kan verkligen inte sova med smink. Ibland efter korgen och vid andra sena tillfällen har jag försökt lägga mig för jag är så trött men det går inte. Det är som ett tvång, måste ha bort det ;P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *