Ullared.

Ullared.

Anders var sugen på att åka till Ullared idag så vi ska snart bege oss dit :) Jag var inte så jätteimponerad av Ullared sist jag var dit. Känns som en stor byggnad där man köper en massa skit man inte behöver enbart för att det är billigt..haha ;) Men jag ska i alla fall köpa en personvåg till mamma och sen tänkte jag kolla på film/spel och se om dom har något av intresse :)

Vi måste dock hem i tid så vi hinner snygga till oss för vi tänkte lyxa till det och gå ut och äta innan bloggträffen :) Sjukt sällan jag går ut o äter (om det nu inte är pizza, haha) så jag ser verkligen framemot det hela :) Får se om vi möter upp Stina med flera sen och åker med dom bort till Festen :)

Jag får svara på era kommentarer när jag kommer hem sen istället :) Glöm inte bort tävlingen.

Ha en bra dag allihopa! :D

31 svar på ”Ullared.

 1. Och hur vet du att jag inte bloggar för att jag tycker det är kul? Självklart bloggar jag för att det är roligt, annars hade jag aldrig gjort det! Varför tror du att jag knappt bloggat något de sista dagarna, eller svarat på kommentarer? Jo för att jag inte hade lust med bloggen, men nu har jag det igen, så därför börjar jag om på nytt.

  Men då bloggade inte du förut för att det var roligt eftersom ditt mål var att komma upp i 1000 unika..?

 2. Åhh..nån mer som kommer ihåg den. Lovely!! Jag fullkommligen älskade henne. När pappa köpte en VHS me serien till mig när jag va en knod, var jag i himmelriket..haha.

  Hoppas du har en nice dag i Ullared. Watch out for the crazy ladies with the big ass carts..haha. =)

 3. Okej :) Åh Ullared har jag aldrig varit på? Finns det något att ha där? Eller är det som du säger bara massa skit:D? Vad roligt med bloggträff! Hade jag velat gå på!

 4. What? Är det sant?! Vilken kille! Honom vill jag ha! ^^

  Visst finns det mycket skit på Ullared, men det behöver man inte köpa. Bättre att köpa det man behöver! :) Jag var där för ett par veckor sen.. Handlade för 2000, massa grejer jag behövde! Typ vattenkokare, nitbälte, årets snyggaste skinnjacka, kattleksaker.. ja, sånt där :) Hoppas att du gör nåt fynd nu iaf!

 5. Ja du har ju så fina tävlingar så jag kan inte låta bli att inte tävla :)

  Allt är bra, fullt upp med sommarjobb :)

  Hoppas allt är bra med dig med!

 6. på The Flying Scotsman typ nästan bredvid där festen är har de gott käk och man käkar två och betalar för en på favoriträtterna (typ 8 att välja mellan).

  Där brukar jag och baby käka och det är jättemysigt… pubmiljö.

  Kan dock vara trångt om man kommer för sent.

 7. Håller med, det finns mkt skit där men har man tur kan man hitta små godingar. Jag brukar köpa spel å filmer för det är lite billigare där å en å annan sak till hemmet. Ha en jätte kul bloggträff, jag ska med på en fast vi är bara två å har tagit intiativet själva, ska bli mys!!!!

 8. Nu är jag heeemma! På söndag åker jag till Sälen, så jag hinner inte vara hemma mycket. :)

  Hoppas du får trevligt på the bloggträff ikväll!

 9. Kul med Ullared! men jag tycker i och för sig som dig..man köper bara på sig en massa skit haha

  Hoppas du hittar nåt skoj!

 10. Nä inte du inte, men jag tycker det är superkul att åka till Gekås fast jag flyttat hemifrån för länge sen o inte har några barn ;) Smaken är som baken! Jag finner ju tex inget nöje att gå på NK i Sthlm :P

 11. hej gillar verklgen din blogg..

  kolla in

  gå in o läs min "bok" jag börjar skriva på idag i bloggen.. kommer bli superbra.. handbok om killar o sånt. framsida o allt!!första kap kommer idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *