Underbar helg i underbara Rom! :)

Underbar helg i underbara Rom! :)

Wysteriia_Rom

Jag har haft världens bästa helg med en av mina bästa vänner i något som måste vara en av världens bästa städer! I fredags morse gick flyget till Rom och måndag runt Lunch gick flyget hem till Sverige igen! Vi bodde på Scott House Hotel som låg supernära tågstationen och rummet var otroligt fräscht samt erbjöd Wifi som fungerade felfritt! 

Vi var verkligen sämst på att lokalisera vart på vår fina turistkarta vi befann oss i början vilket ledde till att vi gick förbi fler sevärdheter än planerat ;)

Vi hittade nog bästa puben och kan nu flippa glasunderlägg och nämna 10 länder som börjar på A: Andorra, Austria, Australia, Azerbadjan, Armenia, Algeria, Albania, Afghanistan, Angola och Argentina.

Vi har fått tokspringa från Peterskyrkan till Vatikanmuséet för att hinna se Sixtinska kapellet innan dom stängde! Att läsa på om öppettider är tydligen inget för oss! Vi gjorde det här med att turista till en sport!

Vi har hoppat på Colosseum och njutit av solskenet i en av trapporna där inne. Tur solen faktiskt går ner annars kanske vi suttit där än idag? Trots att det var supermycket folk så var atmosfären en av dom bästa jag befunnit mig i.

Karro var verkligen bästa reskompisen och det var länge sen jag hade så här jäkla roligt! Jag hann inte ens åka hem från Rom innan jag satt och planerade att åka tillbaka! :) Bra betyg på staden även om jag tror att det faktum att jag och Karro är väldigt lika och funkar bra ihop vägde in :)

Nu är det bara att spara ihop till en ny reskassa så jag kan bege mig ut i världen igen! :)  

5 svar på ”Underbar helg i underbara Rom! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *