underbar serie – till det yttre.

underbar serie – till det yttre.

Nougat London är en serie med hudvårdsprodukter som är behaglig att vila ögat på. ”Filosofin bakom Nougat Body to Home är att tillverka produkter av de finaste ingredienserna, aldrig testade på djur, för att skapa produkter som är perfekta som gåvor eller för att skämma bort sig själv.”

Serien ser väldigt gullig ut – mycket pastellfärger, söta förpackningar, blommor etc och det är det som får mig att vilja titta lite extra på dessa produkter! Då har man lyckats med förpackningen ;)

Vill ni titta vidare på denna ljuvliga hudvårdsserie så gör ni det HÄR.

11 svar på ”underbar serie – till det yttre.

  1. Vad söta prylar :)

    Förresten, jag har dig på bloglovin, men jag kan inte bläddra till andra inlägg från din blogg när jag klickar upp dig från bloglovin. Vet du om man kan göra något åt det?

  2. Vilka fina förpackningar!

    Svar: Nä, jag får heller inte vara kvar på Spotlife. Undra vilks om får vara kvar… Det gör mig faktiskt inte så mycket att jag får lämna Spotlife, eftersom det inte gav mig någonting att vara med. Jag funderade på blogg.se, men eftersom det strular en del, så valde jag att skaffa mig ett eget webbhotell med wordpress.org.

  3. Åh så fin! Tänk att ha den stilen i badrummet/sovrummet. Fantastiskt. Kan inte du lägga upp en guide hur man gör sotade ögon förresten?Du är ju Mua och allt =) Jag får aldrig till det.. trots kurs på MUS och ”rätt” penslar o skugga .. Puss och kram vännen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *