Upp till test: So totally clean från Formula 10.0.6.

Upp till test: So totally clean från Formula 10.0.6.

Rengöringsprodukten So totally clean är flaggskeppet i i Formula 10.0.6 serien och utvecklades av en kemist redan år 1933. Då såldes produkten endast på apotek i USA.

So Totally clean är en effektiv rengöring som lätt tar bort smuts, fett och orenheter för en ren och fräsch hy. Produkten är en kombination av rengöring och ansiktsvatten och reducerar sebum och orenheter, öppnar upp porerna och rengör på djupet samt verkar uppfriskande för huden.

Användning: Applicera på en bomullstuss och svep över ansikte och hals. Skölj ej. Undvik ögonområdet.
Pris: 99kr

Nånting säger mig att jag kommer gilla denna produkten och om magkänslan visar sig ha rätt märker vi om några veckor när recensionen kommer ;) Någon av er som testat denna? Vad tyckte ni?

5 svar på ”Upp till test: So totally clean från Formula 10.0.6.

  1. sv: jag hittar ej något där, nej jag har ett bildspel på bloggen, men det fungerar inte att flytta som när man flyttar en header, som att det är en annan kodning. vet du hur man gör, om inte kan du länka en sida från designa din blogg där det står hur man gör? :)

    1. Svar till Jennifer: Jo man ska nog helst ha lite fetare hy! Tror den är lite för uttorkande till torr hy tyvärr!

  2. Jag har en sån hemma som legat en par månader nu, har ju börjat med KHs produkter, så denna får vänta ett tag till! :) Kul att höra vad du tycker sen. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *