14 svar på ”Uppdaterat hemsidan :)

  1. Då får jag önska dig en super duper trevlig resa gumman om det nu skulle vara så att jag inte hinner önska dig det innan du åker på onsdag.. Skall tänka på dig när du ligger där nere och solar dig.. Om du lovar att tänka på hur tråkigt vi här hemma i Sverige har det…haha.

  2. Ja jag är utbildad nagelteknolog.. Hihi.. Neah jobbar inte med det längre.. Jobbade med naglar och exstensions innan samtidigt som jag ägde en restaurang.. Men när jag släppte restaurangen så släppte jag allt och bara softade.. Har fortf. inte kommit igång med något riktigt seriöst.. Lallar rundor och har mitt bartenderjobb..hehe..

    Han var ju läcker.. Säg han är singel och ska komma ner till Skåne och hälsa på så kommer jag sova gott nu när jag ska dejta john blund..haha..

  3. Det gjorde du rätt i, de är supersnygga! Vill önska dig en toppensemester – hoppas du kommer ha det dunderbra! *kramis*

  4. Förstår att du är nöjd, jättebra o fina bilder! =)Tänkte bara passa på o önska dig en underbar resa! Hoppas de blir precis så härligt och bra som du tänkt! Vi ses till jul när du kommer hem! Fast hoppas de blir lite bloggning från Bali oxå:) Puss & kram

  5. Tråkigt.. han är verkligen duktig på det han gör.

    Du får ha det så kul där borta! Gaaah, vad skönt. Sitter på jobbet och drömmer mig bort.. :-P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *