Urban Decay De-Slick In A Tube.

Urban Decay De-Slick In A Tube.

Eftersom jag har en fet t-zon (som jag avskyr) så är jag ständigt på jakt efter den där produkten som hjälper till att hålla blankheten borta! Just nu håller jag på att testa Urban Decay – De-Slick in a tube som jag köpt från asos. Denna ska alltså hålla huden matt även under väldigt varma förhållanden (som tex studiolampor). Jag återkommer så snart jag hunnit använda denna någon vecka men än så länge så lutar det åt ett gott betyg! Känns redan nu som jag hittat produkten jag letat efter så länge..men måste testa den en partykväll o se om den håller måttet ;)

8 svar på ”Urban Decay De-Slick In A Tube.

 1. sv: tack :) Camelot blir nog bra… men det är jobbigt för han är så gammal den lille tjockisen. Jag skulle gömma mat föreslog vetrinären så att han får leta o aktivera sig lite :)

 2. Åh! Funkar den vill jag köpa den för jag har väldigt lätt för att bli blank när jag är ute och svirar ;). Kram sötnos

 3. Jag hatar också min feta T-zon. Efter en dag på jobbet ser jag ut som ”jag vet inte vad” :P Mottager gärna tips på vad jag ska använda för produkter… billiga ;)

  Jag har inte hunnit kolla efter kjolarna på H&M tyvärr. Och hinner inte idag heller, jobbar och sen är det hem o städa/packa som gäller för sen åker vi ikväll.

  Kan du inte komma ner hit till Örebro nån helg i sommar? Saaaknar dig ju. Puss

 4. Såklart får du sova kvar, det finns två sängar till i stugan där jag, Larsa o hundarna sover :) Dans kring midsommarstången kl 18 och sen är det ”fest” i Gopshusgården kl 21. Självklart ska vi fira :) De brukar bli en hel del bybor! Du är absolut välkommen!!! Puss

 5. Ja nu har jag sett att de börjat låsa, blev lite småarg och irriterad…
  Nåja, vi får planera in och låna kort i tid!
  Dock blev min smygstart lite för ”osmygig” så jag måste ta det lite lugnare… =)

  Trevlig midsommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *