Utan och med bryn – jag fyller i dom med Ultimate brow kit från Wet n Wild.

Utan och med bryn – jag fyller i dom med Ultimate brow kit från Wet n Wild.

Jag fyller i mina bryn varje dag som jag sminkar mig! Utan mina bryn så känner jag mig extremt naken! ;) Även om jag lätt skulle kunna strunta i att fylla i brynen om jag har en lättare ögonmakeup! :) Det skulle säkert funka jättebra om jag bara färgade brynen egentligen men jag är så invand med att fylla i dom med brynskugga! :) Jag använder just nu Ultimate Brow Kit från Wet n Wild som faktiskt min Maria tipsat mig om tidigare så jag tog in den i shoppen! :) Jag använder den mörkaste av dom två nyanserna i paletten! Jag fyller dock inte i brynen med den lilla penseln som följer med paletten för den om något är liten och väldigt osmidig att använda enligt mig själv! ;) Den är så kort så jag får inget bra grepp! Jag använder istället en snedskuren syntetpensel vilket fungerar kanon enligt mig!

Visst gör brynen stor skillnad?! :)

12 svar på ”Utan och med bryn – jag fyller i dom med Ultimate brow kit från Wet n Wild.

 1. Ja, alla är vi olika. Jag hade gärna tonat ner mina bryn. För mörka tycker jag. :/

 2. Ja, jättestor skillnad!

  Jag vill dock inte ha så markerade bryn.
  Jag blev trampad av en häst på det högra ögonbrynet,
  så tyvärr har jag ett ärr som sitter rakt igenom brynet.
  Det delar upp brynet i två delar (har ett stort hack som
  är svårt att fylla i) och dessutom gör ärret att brynet
  sitter längre ner än det vänstra.
  (Det är en stor anledning till att jag
  inte har med brynen på mina sminkbilder)
  Så jag kör med diskreta bryn.

  1. Svar till Fanny: Om du tittar riktigt noga på mina bryn så ser du att jag också har ett ärr ;) Där gick mitt bryn tidigare! :P Jag har haft en piercing där när jag var 17(?) och den växte utåt! Jag har lyft mina bryn uppåt så nu har jag inga problem att fylla i brynen :) Sparar jag ut mina bryn helt så sitter det ena lite lägre än det andra på mig också hehe :) Bryn är en jobbig historia och inte mitt favoritprojekt! ;P

 3. Jag fyller också alltid i mina bryn, dock med penna. Ett par snygga bryn kan verkligen göra ett helt ansikte och nä – less is not more när det gäller bryn. Jag tycker verkligen inte om bryn som är smala som streck, men dom ska inte oplockade heller. Du har jättefina bryn.

  1. Tack <3 Jag har ju helt ok form när dom inte är ifyllda, dom är bara på tok för ljusa då mitt hår är så mörkt :)

 4. Dina bryn är perfektion! Jag fyller också i mina, tom innan jag ska opereras eller gå o sova, för om jag inte gjort det känner jag mig naknare än Maria Montazami utan läppstift :)

 5. De jag gillar med den här bloggen är att du tar upp även ”lågbudgetmärken” som w’n’wild och claudia istället för bara dyra märken som dior m.m

  Dom är absolut inte att förakta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *