Utlottning: Body by CCS Summer Edition.

Utlottning: Body by CCS Summer Edition.

Nu  när jag fick vara på CCS en hel dag så fick jag med mig en liten goodiebag hem! Bland annat så innehöll den Body by CCS Summer Edition och den har jag redan i mina ägor och har bloggat om tidigare HÄR. Så jag tänkte se till att någon av mina läsare får den jag fick nu senast hemskickad! :) Dom är så stora så jag känner att jag inte riktigt behöver två! ;)

För att delta så svara på följande fråga bland kommentarerna:

1. Om du fick doftsätta en bodylotion, vad skulle den dofta? Motivera gärna.

Ni kan delta fram till Onsdagen den 30:e Maj kl 22.00!

31 svar på ”Utlottning: Body by CCS Summer Edition.

 1. Tur att jag inte köpte den idag inne på apoteket, nu har jag ju chansen att vinna den istället :)

  Om jag skulle doftsätta en lotion skulle den dofta passionsfrukt, mango och söt citron. De jag har hittat med liknande kombinationer har ofta en hint av musk vilket gör att jag vill kräkas. Ursäkta, men det är sant! Klarar verkligen inte av det, får dessutom andnöd av den kemiskt framställda varianten. Så den skulle passa mig perfekt nu på sommaren! :)

 2. Jag skulle vilja ha någon fräsch kombination av vanilj och gurka! Har haft ett doftljus med den kombinationen och det var otroligt fräscht, inte tungt alls. :)

 3. Som en Tiramisu med en skvätt Amarettolikör. Eller Limoncello för de dagar när det är varmt. En Strawberry Daiquiri är ju inte heller fel. Jordgubbigt men utan kväljande sötma. Eller kanske som en citrusfrisk, mintig Mojito?
  Förutom att jag tydligen har svårt för att bestämma mig så blir jag lite fundersam över det faktum att jag valt drinkar som inspiration till alla doftsättningar. Hur sjukt är inte det då? Jag kanske är törstig? Tur att jag inte var hungrig, för då hade jag väl kommit med förslag som ”Tonfisksallad” eller ”Potatisgratäng” :/

 4. Jag är galet tokig i smultron doft så det skulle jag absolut vilja ha en bodylotion som doftar så att hela jag luktar gott ^^

 5. Ååå den där luktar ju en massa gott :D

  1. Om jag skulle bestämma lukt så skulle det bli mina favvodofter choklad och kokos! Lukta både sommar & smaskigt mao ;)

 6. Vill gärna vara med och tävla :-)
  Jag skulle helt klart välja citrusdoft. Det känns väldigt fräscht och jag tycker det passar bra ihop med de mesta så tror de skulle passa även om man skulle vilja använda parfym också.

 7. Den skulle innehålla: ananas, persika & vitmysk! En riktig sommarcoctail alltså :) Jag tänker mig en varm eftermiddag vid stranden: after beach med en paraplydrink i handen som doftar precis som drinken smakar, sommarsöta frukter! Yummie!

 8. Åh det här vill jag vinna :-)

  Om jag fick doftsätta en bodylotion skulle den dofta en blandning mellan sockervadd och kokos och kanske någon hint av Patchouli eller Ylang-Ylang :-)
  Hoppas på vinst!
  //C

 9. 1. Om jag fick doftsätta en bodylotion skulle jag välja blåbar, för det finns inte alls många lotions med blåbärslukt och det är faktiskt riktigt synd!
  kram

 10. ÅH vad kul fråga :) En god lotion lukt att ha på vintern vore nog vaniljsocker. För det känns så varmt och mysigt, och det skulle liksom passa med en lite tjockare och mer återfuktande lotion som man behöver på vintern. Den perfekta lukten på en sommar lotion vore in my opinion vattenmelon/körsbär, då detta är mina absoluta favoritdofter och de är så fräscha så de skulle nog passa i det syftet.

 11. Jag är med!
  Om jag skulle få doftsätta en bodylotion skulle den få dofta något svagt av syren och vanilj. Det känns så somrigt och fräsht!

 12. Smörkola! Gärna med en hint av sälta.
  För att den doften gör sig väldigt bra
  tillsammans med hudens egna doft!

 13. Jag älskar fruktdofter. Persika, cocos, mango osv. Jag skulle nog vilja ha en med en frisk doft av citron, eller kanske hallon? Hallon och citron tillsammans skulle nog dofta friskt och gott tror jag.

 14. Åhhhh!!! Jag är gärna med i utlottningen av denna Bodylotion ”By CCS Summer Edition med ljuvlig sommardoft” (kan riktigt känna doften om jag tar ett djupt andetag). Mmmm…vad skulle jag då själv doftsätta en lotion med…Det får bli en doft med inslag av citrusfrukter – citron, lime och grape frukt :)
  Nå håller jag tummarna Så, hoppas med lite tur att jag en lotion by CCS lyckas Få ;)

 15. Om jag fick välja skulle den dofta vattenmelon :) det är sommrigt och friskt. Älskar verkligen den doften :)

 16. Jag är med! :)
  1. Alltså så här års vill jag att den ska lukta precis som denna gör – sommar!
  Sommaren är den bästa årstiden enligt mig. Dock är det lätt hänt att man får torra ben (tex) av all rakning. Och på vintern längtar jag efter att bli påmind om hur sommar luktar. Då kan jag bara smörja in mig med denna! :) (Om jag nu vinner!)

  Kram :)

 17. Jag skulle använda mig av lime och citron samt en smula mango- fräscht och rent blir dessa dofter tillsammans!
  Kram från Sofie

 18. Det här blir nog första gången jag kommenterar hos dig, brukar mest snoka runt tyst på bloggar, men den här vill jag gärna ha, so here goes..:)

  Jag skulle nog ha doften: Prästkrage. Daisy av Marc Jacobs är ju godaste parfymdoften av ALLA så en bra bodylotion skulle ju också sitta bra :) Har hittills inte direkt hittat en heller, så.

  Kram!

 19. Jag hade en gång en parfym som hette choklad lovers som luktade så gott. Så det skulle bli något i stilen av mild doft av choklad&vanilj. .

 20. För mig skulle den dofta fläder, ingenting luktar sommar så mycket som solvarma fläderblommor. En frisk, fyllig och blommig doft som nog framkallar många positiva sommarminnen hos den som sniffar på produkten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *