Vad händer idag?

Vad händer idag?

Vad händer idag egentligen? Sitter och tittar på Desperate Housewives och klurar lite på vad jag ska göra med den här dagen. Jag ska i alla fall pyssla ihop ett tävlingskollage. För när jag har avslutat tävlingen om armbandet så kommer jag lägga upp en ny tävling ;)

Från himlen så faller det snöslask idag. Inte direkt något inspirerande väder till att jag ska vilja gå utanför dörren ;) haha. Kanske kryper ner i sängen och fortsätter läsa När jag hör din röst istället :) Passa på att läsa lite när jag ändå inte har något annat för mig :) Började läsa boken igår när jag lagt mig och kunde knappt lägga ifrån mig den :)

 Nu blir det ett till avsnitt av Desperate Housewives och sen måste jag i alla fall lämna datorn lite så jag inte sitter här heeela dagen ;)

10 svar på ”Vad händer idag?

 1. Jag hade då tänkt åka till sundsvall idag, barnen skulle ju på skola/dagis så jag hade tänkt plugga medand. Men vi blev kvar hemma eftersom det hade snöat så in i norden här inatt.

  Jag kom verkligen inte loss. Gissa vem som blev arg som ett bi? :)

  Nu har jag iaf skottat och är hur trött som helst, så det blir till att inta liggläge i soffan skulle jag tro :)

 2. Vi får ev nycklarna i mitten på februari, men annars blir de sista helgen i februari vi flyttar =))

  Ja men början på februari låter jätte bra, säg till med datum när du vet bara så att jag kan boka in de i min kalender på mobilen ler

  Åååååååå va jag längtar redan nu hihi

 3. Ja, det var det de hade blivit här.. blötsnö.. just inge tungt alls, blää. Men tyckte då att jag kunde få en liten present eftersom jag var så duktig.. så jag beställde en väska till mig själv :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *