Vad tycker jag om lucka 13-18 i The Body Shop 25 Days Deluxe Advent Calendar?

Vad tycker jag om lucka 13-18 i The Body Shop 25 Days Deluxe Advent Calendar?

The Body Shop 25 Days Deluxe Advent Calendar Lucka 13-15

Eftersom jag är lite efter med att ge er en minirecension av luckorna i The Body Shop 25 Days Deluxe Advent Calendar så kör vi 6 luckor idag! :) Jag börjar med lucka 13-15 :)

Lucka 13

Bristish Rose Body Butter i reseformat. Hade varit kanon om jag hade gillat rosdoft, haha :) Jag har gett den till en vän som älskar The Body Shops Body Butter så den kommer till användning :)

Lucka 14

Camomile Gentle Eye Make-Up Remover. Superbra lucka, denna kommer få följa med när jag ska ut på vift! :) Jag har testat den förut och jag kände inte woooow (gillar denna bättre) men denna kommer vara smidig att ha med sig :)

Lucka 15

Lipstick And Concealer Brush. Bra lucka tycker den är läppstiftstjejen. Kommer alltså använda den till läpparna och inte som concealer borste, den känns lite för liten för det enligt mig. Extra kul att få en ”full size” produkt och inte bara en massa småprover :) Tackar!

The Body Shop 25 Days Deluxe Advent Calendar Lucka 16-18

Lucka 16

Coconut Shower Cream. Okej det här är en Shower CREAM Men det känns lite som en upprepning av Lucka 11 & Lucka 1. Jag har alltså fått tre stycken väldigt lika produkter nu fast med olika doft? Känns en aningen tråkigt men jag gillar doften mest på denna så det blev favoriten trots att det kändes som en repris ;)

Lucka 17

Brow & Lash Brush & Comb. En sån där borste som jag redan äger men som jag verkligen aldrig använder….det är väldigt få tillfällen jag har känt behovet av denna. Använder folk dom här alltså?

Lucka 18

Black Musk Body Lotion – Jaa, helt ok! Inte min favoritdoft tyvärr. Hittar den inte som body lotion på hemsidan dock så blir osäker om den ens finns kvar i sortimentet?

Lucka 14, 15 & 16 är mina favoriter av dessa och det känns som 3 produkter som jag kommer använda :)

Det känns som att den kalendern jag har består av mycket upprepningar och man skulle nog ha haft den kalendern från The Body Shop som är snäppet dyrare – The Ultimate Calender istället för denna jag har som heter Deluxe. Vad jag har sett hos tex Cameliss så lockar det innehållet mig mer för det är mer hudvård, mer full size och produkter som är värda lite mer (och just därför är ju den kalendern även dyrare men det känns banne mig som det hade varit värt det!).

7 luckor kvar, vi får väl se om jag får några fler wow moment ;) Av 6 luckor kände jag ju mig tyvärr bara glad för hälften…kanske är jag som är otacksam? Men jag är faktiskt glad jag fick den i pressutskick och inte har betalat för den själv…Det är banne mig Ultimate man ska ha om man ska köpa nån! Kom ihåg det nu gott folk till nästa år ;)

2 svar på ”Vad tycker jag om lucka 13-18 i The Body Shop 25 Days Deluxe Advent Calendar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *